Scudo Sports

Şu an hangi bisiklet videosu izliyorsun?

Pek bir şey anlamadım ama kıza baktıkça aklıma Yowamushi Pedal animesinden Onoda geldi. Eğlenceli 😅

Hele kilitli pedala alışma denemeleri. 🤣
sele boyu biraz yüksek gibi

Scudo
Amatörler, Fransa turunu bitirebilir mi?

• Muhteşem
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Geçen sözetmiştim, işte bana bunun pedalsızı lazım. 😅

Geçen sözetmiştim, işte bana bunun pedalsızı lazım. 😅
Yanlış anlama da bu motor çakması piskilet olmuş, almışken bunun motorunu al diycem ama kaza felan yaparsın onun vebalini alamam, malum bisikletten de düşüyor :D

• Hahaha
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
2020 yılında yola çıkan bir grup gencin TdF'e katılma hayali ile büyüttükleri ve yavaş, yavaş ciddi yarışlara davet almaya başladıkları takımlarının hikayesi.
Unibet Tietema Rockets

Geliştirmeden üretime kadar faaliyet gösteren Çin'in en büyük yol bisikleti markası WINSPACE'in fabrika ziyareti.

Eleman planladığı bisiklet rotasını 3boyutlu görselleştirmiş çok hoşuma gitti. Bamboonun bu a1 yazıcısından ben de almayı planlıyorum kullanan var mı aranızda?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
bizim artık ışıldak dahi alamadığımız aliexpressten bisiklet toplayan eleman

Dusseldorf'teki Cycling World 2025 fuar görüntüleri. Bisiklet trendleri ne yöne gidiyor anlamak için hoş bir yol. Gravel ve kargo modeller, titanyum kadrolar dikkat çekici.

11 yıl önce uğradığı kente, 3 yıl önce tekrar gelen bir adamın, Paris'te gördüğü hızlı değişimi konu alan bir video.

Bizde sözde her şeyin en iyisini bilen belediye başkanları, "trafik aksıyor" diye bisiklete yol yapmazken; Paris belediye başkanı, tam tersine araç trafiğini yasaklayacak adımlar atıyor. 3 yılda kesinlikle bir sürü değişim olmuştur. Geri kafalı yöneticilik bizde halen çok moda.

Özcan yeni video atmış, kahveyi yaptım, bakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Dusseldorf'teki Cycling World 2025 fuar görüntüleri. Bisiklet trendleri ne yöne gidiyor anlamak için hoş bir yol. Gravel ve kargo modeller, titanyum kadrolar dikkat çekici.

İkinci videodaki Pathlasspedaled kanalı yıllardır severek takip ederim, başarılı ve sempatik kanal (bana göre)
Kendisi forumdan olsa bir şekilde haberimiz olurdu diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Değişik bir anlatım...

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Geri