Scudo Sports

Street DJ Maşaları!

Scudo
suntour duro hakkında fazla bilgi verilmemiş forumda araştırdım ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

@trial_kutas

bir maşa hakkında daha ne kadar bilgi verilebilirki :D

Özellikleri:
- 80/100/130mm seçenekleri mevcut
- Yay ve yağlı sistem
- Rebound ayarı
- Qr göbek bağlantısı
- IS disk fren bağlantısı
- Cro-mo iç borular
- Magnezyum dış bacak
- Ağırlık: 2500gr
- Renk: Siyah

@gvenc

Gürkana katılıyorum ayrıca...
Eh canım herkesin el hassasiyeti aynımıki... Tamam bilgiyi veriyoruzda o hissi yaşatacak kadar bir bilgi türü henüz keşfedilmedi. İstanbulda oturuyorsunuz her kaliteli bisikletçide var gidin deneyin. :) Yada en kötüsü, güzel bi haftasonunda caddebostanda mutlaka durolu birini görürsünüz.

yoo benim merakım değil:):) ben az çok biliyorum:D
arkadaşın asıl istediği cevap nasıl çalıştığı naptığı nelere kadar yettiği :D:D

bu arada cidden bir bisikletçide bir bisiklet üzerinde deme şansımız olabilirmi??:)

Merhaba arkadaşalar benim 2009 epicon 100 mm maşam var ve bunun açılıp 120 mm lik yapılma özelliği varmış ve hatta bir arkadaşım bunu uyguladı fakat bunun maşaya veya kadroya bir zararı olurmu sürüş şekli bozulabilirmi?

@ErkaL

Yağ kaçırma sorunu fox gibi pahalı ve teknoloji de çok üst düzey bir markada
olması gerçektende o kadar parayı neden veriliyor sorusunu akla getiriyor
(adamlar kutusunada uyarı yazıyorlar içeriğini asla açmayın bakım gerektirmez yazısı yazıyorlar ) Bu yağ kaçırma sinto arkadaşımızda ki float dada var
rock shox maşa konusunda çok güzel ve sağlam modeller var

Fakat amortisör konusunda en sorunsuz ve en dayanıklı maşalar marzocchi herkes farklı düşünebilir ama marzocchinin modelleri alt veya üst seviye en sorunsuz ürünleri yapıyorlar bu benim için su götürmez gerçek

Teşekkürler

@yasevyaterket

Hiç fox kullandınız mı bilmem ama foxların keçeleri 1 yıl ömürlü, erkal maşayı aldığında zarten 1 yılı dolmuştu ve sintonunkide öyle. Ha onlar yaptırdımı yaptırmadı ondan dolayıoda kaçırdı. Kutusunda bakım gerektirmez yazan hiçbir ürün ben daha bilmiyorum. 2. el bilgi tehlikelidir arkadaşlar, kendiniz okuduysanız eminseniz öyle söyleyin.

Zaten fox maşalar kullanılsada kullanılmasa üretici her 1 senede keçelerini değişin demiş.

@Doruk Atay

dorukcum sana sunu solıyım sinto'dakı float masayıda ben aldım kullandım 1 sene ardından sinto kullandıgında baş gosterdi sorun.aynı sekılde ben marzocchi 55 de kullandım rock shox psylo da rock shox de duke sadece foxda bu sorunla karşılastım.Şimdiki 888 rc2 dede baktım herhangi bir kacırma yok ki maşa kimbilir ne zaman bakım yapılmıstır.evet firma periyodık bakım yapılmasını onerıyorda neden diğerlerinde bakım yapılmasa dahi contadan sorun cıkmıyor işte beni kızdıran bu..Sen git amortisore 700 dolar ver sonra masa yag ıcınde kalsın patlak xcm den farkı olmasın.bence bu kadar teknolojisiyle ovunen bir markanın conta konusunda da periyodık bakımını unutsan bile yag cıkısını tolere eden bi sistem-mekanizma tasarlaması gerekli...

"4X WC" nin fiyatı nedir acaba kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

@bedirhan erdil

2. elini izmirden bir arkadaş satıyor. 800-700 lira arası bir fiyatı vardı.

sıfır olarak Türkiyede satışı yok. yurtdışından 800 lira + kargo + %18 vergi ile yaklaşık 1000 liraya felan alırsınız.

ayrıca argyle 409 yerini yeni abisi olan rct modeline bıraktığı için 2011 itibariyle sıfır olarak bulmanız zorlaşıcaktır.

Geri