Scudo Sports

Strava'da yardım

Dosyanızı aktivite olarak yükleyin. Sonrasında aktivite detaylarındaki ingiliz anahtarı simgesine gelip "Create Route" seçin.
Tüm aktivite rota olarak görünecektir. Rotanızı kaydettikten sonra aktiviteyi silebilirsiniz.

Eksik zaman damgasını eklemek için ise (link) adresini kullanabilirsiniz.
Aktiviteyi yükleyip tarih bilgisini belirtirseniz bunu sizin için ekleyip dosyayı bu haliyle indirmenize olanak sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Scudo
@Uğur S.
Verdiğiniz siteyi inceledim. Tarih vs bilgileri girip rotayı yüklüyoruz. Sonra site içerisinden strava girişi yapıyoruz. İşin bu kısmında sitenin güvenilirliğinden emin olamadığım için orada şifre girişi yapmadım. Bu site güvenilir mi?

Ben Strava girişi yapmadım. Tarih girip elimdeki GPX dosyasını yükledim. Upload dedikten sonra yukarı kısımda iki seçenek çıktı. Yeni GPX dosyasını indir ya da direkt Strava'ya yükle.

Sanırım siz Strava'ya yükle butonuna tıkladınız. Bu durumda API kullanmak için sizden izin isteyecektir. Ben el ile yüklemeyi tercih ettiğimden böyle bir şey yapmadım. Kolaylık olsun derseniz yapabilirsiniz tabii ki. API kullanımı sizin şifrenizi istemez aslında. Strava ister. Strava'ya giriş yaptıktan sonra program size aşağıdaki işlemleri yapacaktır izin veriyor musunuz diye sorar. Seçim size ait...

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Uğur S. Bilgi için teşekkürler. Sanırım API gözümden kaçmış olabilir. Tekrar kontrol edeceğim. Buradan tekrar bilgi vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Merhaba arkadaslar.bugun ilk kom u aldim.kom ne anlama geliyor

Geri