Bahadır Gürel
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.700
- İsim
- Bahadır Gürel
- Bisiklet
- Geotech
Merhaba, tahmin ediyorum aranızda benim gibi strava sitesini severek kullananlar vardır. Siteye yeni bir özellik eklenmişti: takip ettiğimiz kişilerin gittikleri rotaları gpx formatında indirebiliyoruz artık. Amacım bu dosyaları Garmin'de kurs formatına dönüştürdükten sonra aynı rotayı tek başıma turlarken bu kişiyle beni birebir karşılaştırmasını istiyorum. Bu sayede tek başıma turlarken hedef tutturma işini daha iyi yapabilirim. Ancak ben tüm denemelerime rağmen indirdiğim gpx dosyalarını garmin cihazına ya da herhangi bir başka siteye yükleyemiyorum. Bu gpx dosyalarını başka yerlere yüklemek istediğimde veri bulunamadı hatası alıyorum. Sanıyorum bu bir yetki sorunu, bunu tahmin ediyorum ancak yetki isteyeceğim kimseden bana nasıl yetki vereceğini de söylemem gerekir işte bunu bulamadım, örneğin ben kendi rotalarımın download edilmesi için nereden yetki verebilirim?
Bilen veya ilgilenenler varsa buradan ilerleyebileceğimiz gibi benim strava'daki hesabımdan da karşılıklı denemeler yapabiliriz. Bu arada sitenin premium üyesiyim bu sorumu onlara da ilettim, ancak hem garmin hem de strava kullananlarla sorunu daha kolay aşabilirim.
Bilen veya ilgilenenler varsa buradan ilerleyebileceğimiz gibi benim strava'daki hesabımdan da karşılıklı denemeler yapabiliriz. Bu arada sitenin premium üyesiyim bu sorumu onlara da ilettim, ancak hem garmin hem de strava kullananlarla sorunu daha kolay aşabilirim.