Scudo Sports

Strava mı? Runtastic mi?

Scudo
Şu son zamanlarda strava her özelliğini ücretli yaptı. Bence komoot uygulaması daha iyi bir göz atın derim.

Mi Fit uygulamasını Mi Band 4 ile kullanıyorum ve memnunum. Stravadan çok daha doğru ölçümler veriyor benim cihazda. Stravaya bi bakıyorum GPS Yok deyip tüm mesafe hız vs hepsini kaybetmiş ama diğer uygulama sorunsuz çalışıyor. Bir süredir strava kullanmayı bıraktım. Muhtemelen yakında kaldırırım. Tüm özellikler premium hesapta çalışır olmuş, dışarıdan markalar dışında aygıt bağlanmıyor rota çizme bile paralı olmuş vs. Parası olan kullansın gerisi ne yaparsa yapsın diyor 😂 stravanın dini imanı para olmuş yeni uygulama bulun şimdiden 😂
Kesinlikle katılıyorum. Bende mi band 2 den sonra Amazfit verge lite aldım. Kendi içinde gps olduğundan telefona da o an ihtiyaç duymuyor. Akşam olunca mi fit i açıyorum. Saatle aktiviteleri eşitle deyip hepsi telefona.

runtastic adidasa mı satıldı. google playdan bakıyım dedim adidas çıktı karşıma.
prosunu satın almıştım. kendime güzergah çizdiğim zaman bisiklete uygun yol çizip en az rampa olan bir yol çıkartıyordu bana.

üzüldüm şimdi. runtastic güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
runtastic adidasa mı satıldı. google playdan bakıyım dedim adidas çıktı karşıma.
prosunu satın almıştım. kendime güzergah çizdiğim zaman bisiklete uygun yol çizip en az rampa olan bir yol çıkartıyordu bana.

üzüldüm şimdi. runtastic güzeldi.
Komoot uygulamasını/sitesini kullanabilirsiniz o özellik için.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Strava iyidir.

Strava alışkanlık olmuş, el başkasına gitmiyor bende :)

rota için komoot iyidir, hem de strava gibi paracı değildir :)

Kağıt mendil için selpak neyse, bisikletçilik için de strava o durumda şu an.

Sürüşlerimde bir türlü bu uygulamaları alışkanlık haline getiremiyordum, unutuyordum. Strava'ya yeni başladım ve güzel bir uygulama.

Starava candır :)

Bu iş Apple ile Android savaşından farksız.. Sırf imaj uğruna strava tercih ediliyor.. Yalan mı? 😎

Bana göre hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanın.

Strava bisikletcinin Facebook'udur.

• Beğen
Tepkiler: BenMeteDeliMete
Geri