Yldrm07
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 494
- İsim
- Yıldırım
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Adini degistirdi adidas oldu. Ben eski halinin benzeri olarak soylemistim. Ve bende pro vardi. O hesabi kullandirtmiyor bana suan adidas olani.@kadir karakaya Ben kullanıyorum Runtastic. Bir sorun yok.
Kullandığınız Road Bike Pro ise, mesafeyi kayıt ediyor mu? Bende babız ve kadans bilgilerini sorunsuz verirken mesafe bilgisine ulaşamadım.@kadir karakaya Ben kullanıyorum Runtastic. Bir sorun yok.
Kesinlikle katılıyorum. Bende mi band 2 den sonra Amazfit verge lite aldım. Kendi içinde gps olduğundan telefona da o an ihtiyaç duymuyor. Akşam olunca mi fit i açıyorum. Saatle aktiviteleri eşitle deyip hepsi telefona.Mi Fit uygulamasını Mi Band 4 ile kullanıyorum ve memnunum. Stravadan çok daha doğru ölçümler veriyor benim cihazda. Stravaya bi bakıyorum GPS Yok deyip tüm mesafe hız vs hepsini kaybetmiş ama diğer uygulama sorunsuz çalışıyor. Bir süredir strava kullanmayı bıraktım. Muhtemelen yakında kaldırırım. Tüm özellikler premium hesapta çalışır olmuş, dışarıdan markalar dışında aygıt bağlanmıyor rota çizme bile paralı olmuş vs. Parası olan kullansın gerisi ne yaparsa yapsın diyor 😂 stravanın dini imanı para olmuş yeni uygulama bulun şimdiden 😂
Komoot uygulamasını/sitesini kullanabilirsiniz o özellik için.runtastic adidasa mı satıldı. google playdan bakıyım dedim adidas çıktı karşıma.
prosunu satın almıştım. kendime güzergah çizdiğim zaman bisiklete uygun yol çizip en az rampa olan bir yol çıkartıyordu bana.
üzüldüm şimdi. runtastic güzeldi.
şimdi göz attım. tam istediğim gibi. en uygun rotayı çıkartıyor bana. teşekkür ederimKomoot uygulamasını/sitesini kullanabilirsiniz o özellik için.