İsmailHakkiDemirel
Daimi Üye
- Tepki
- 1.331
- İsim
- IsmailDemirel
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sürüşü commute olarak işaretlerseniz çıkıyor. Dolayısıyla, görmek istemiyor iseniz commute olarak işaretlemeyin sürüşünüzü.
Bende commute seçince çıkıyor. Google'dan aratıncada commute seçersen çıkar yazıyor.. Gerçi senin attığın ekran görüntüsünde hiç hesaplama yapmamış. Telefondan stravanın kendi uygulamasını mı kullanıyorsun ?Bişey işaretli değil ama 😕
328860 dosyayı görüntüle
evet kendi uygulamasını kullanıyorumBende commute seçince çıkıyor. Google'dan aratıncada commute seçersen çıkar yazıyor.. Gerçi senin attığın ekran görüntüsünde hiç hesaplama yapmamış. Telefondan stravanın kendi uygulamasını mı kullanıyorsun ?
bu paylaşım ekranı sanırım bunu sağa kaydırdıkça farklı seçenekler çıkmıyor mu zaten? hepsinde olmuyor carbon saver diye aklımda kalmış
Sizin için biraz bakındım, ama hiç bir şekilde kalıdırlamaz falan yazıyor. Şayet o kısmı görmek sizi rahatısz etmiyorsa bu şekilde kullanmaya devam etmelisiniz. Rahatsız ediyorsa, hali hazırda sahip değilseniz ucuz yollu bir bisiklet bilgisayarı edinmelisiniz.evet kendi uygulamasını kullanıyorum
Hepsinde var ne yazık ki, çözemedim valla.bu paylaşım ekranı sanırım bunu sağa kaydırdıkça farklı seçenekler çıkmıyor mu zaten? hepsinde olmuyor carbon saver diye aklımda kalmış
Garmin kullanıyorum zaten. Sürüş sonrası cihaz otomatik yüklüyor strava'ya verileri.Sizin için biraz bakındım, ama hiç bir şekilde kalıdırlamaz falan yazıyor. Şayet o kısmı görmek sizi rahatısz etmiyorsa bu şekilde kullanmaya devam etmelisiniz. Rahatsız ediyorsa, hali hazırda sahip değilseniz ucuz yollu bir bisiklet bilgisayarı edinmelisiniz.
Bugün bende sürüş yaptım, olması gerektiği gibi görünüyor bende.Hepsinde var ne yazık ki, çözemedim valla.
Garmin kullanıyorum zaten. Sürüş sonrası cihaz otomatik yüklüyor strava'ya verileri.
Ve bu şekilde çıkıyor, bugün paylaşım yapan bir kaç arkadaşa baktım onlarda da o şekilde çıkmış.
en son pazar gün sürüş yapmıştım, orada toplam yükseltiyi yazıyordu mesela.
anayollarda kamyonların dibinden sürdükten sonra şu güzergahlara imrendim
Bunu muhtemelen kaldıramayacağıbende aynı sorunu yaşıyorum bakındım ama çözüm bulamadım acaba Türkiye'ye özel bir durum mu yeni bir güncelleme mi geldi?
Ara ara anayollara çıktım bu rotada ama buradaki sürücüler daha saygılı, ülkemizdeki gibi sabırsız değiller. Bisikletlileri strese sokmamak için sollamıyorlar bile. Elbette dengesiz sürücülerde çıkıyor arada ama onlarda çok nadir.anayollarda kamyonların dibinden sürdükten sonra şu güzergahlara imrendim![]()
Şimdi farkettim, karbon salınımı sürüşü paylaşma butonuna tıklayınca çıkıyor, direk sürüşün verilerine bakarsanız commute olarak işaretlenmediği sürece görünmüyor.. Sürüş bilgilerini paylaşmak isteyen paylaş butonu yerine ekran görünüsü alıp paylaşırsa karbon salımı görünmeyecektir.Bunu muhtemelen kaldıramayacağı
(link) gerekli bilgiler var.
Şimdi farkettim, karbon salınımı sürüşü paylaşma butonuna tıklayınca çıkıyor, direk sürüşün verilerine bakarsanız commute olarak işaretlenmediği sürece görünmüyor.. Sürüş bilgilerini paylaşmak isteyen paylaş butonu yerine ekran görünüsü alıp paylaşırsa karbon salımı görünmeyecektir.
Ingilizler 30 derecede yandik olduk bittik derlerken benim gozum 40 dereceyi gosteren termometreye bakiyor