Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Selamlar
Bu ekrandan karbon tasarrufunu nasıl kaldırabilirim ?

IMG_1583.jpeg

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bende commute seçince çıkıyor. Google'dan aratıncada commute seçersen çıkar yazıyor.. Gerçi senin attığın ekran görüntüsünde hiç hesaplama yapmamış. Telefondan stravanın kendi uygulamasını mı kullanıyorsun ?
evet kendi uygulamasını kullanıyorum

evet kendi uygulamasını kullanıyorum
Sizin için biraz bakındım, ama hiç bir şekilde kalıdırlamaz falan yazıyor. Şayet o kısmı görmek sizi rahatısz etmiyorsa bu şekilde kullanmaya devam etmelisiniz. Rahatsız ediyorsa, hali hazırda sahip değilseniz ucuz yollu bir bisiklet bilgisayarı edinmelisiniz.

bu paylaşım ekranı sanırım bunu sağa kaydırdıkça farklı seçenekler çıkmıyor mu zaten? hepsinde olmuyor carbon saver diye aklımda kalmış
Hepsinde var ne yazık ki, çözemedim valla.
Sizin için biraz bakındım, ama hiç bir şekilde kalıdırlamaz falan yazıyor. Şayet o kısmı görmek sizi rahatısz etmiyorsa bu şekilde kullanmaya devam etmelisiniz. Rahatsız ediyorsa, hali hazırda sahip değilseniz ucuz yollu bir bisiklet bilgisayarı edinmelisiniz.
Garmin kullanıyorum zaten. Sürüş sonrası cihaz otomatik yüklüyor strava'ya verileri.
Ve bu şekilde çıkıyor, bugün paylaşım yapan bir kaç arkadaşa baktım onlarda da o şekilde çıkmış.
en son pazar gün sürüş yapmıştım, orada toplam yükseltiyi yazıyordu mesela.

Hepsinde var ne yazık ki, çözemedim valla.

Garmin kullanıyorum zaten. Sürüş sonrası cihaz otomatik yüklüyor strava'ya verileri.
Ve bu şekilde çıkıyor, bugün paylaşım yapan bir kaç arkadaşa baktım onlarda da o şekilde çıkmış.
en son pazar gün sürüş yapmıştım, orada toplam yükseltiyi yazıyordu mesela.
Bugün bende sürüş yaptım, olması gerektiği gibi görünüyor bende.

Screenshot_20250719_172412_Strava.jpg

Normalde orada değer yazıyordu ama bugün sürüş yapan arkadaşlarımda da, kendimde de dahil 0.0 olarak gösterdiğini gördüm ne yaptıysam gitmedi maalesef. 100km süren arkadaşta da 0.0 yazıyor. Galiba bölgesel bir teknik hata var.

bende aynı sorunu yaşıyorum bakındım ama çözüm bulamadım acaba Türkiye'ye özel bir durum mu yeni bir güncelleme mi geldi?

Karbon salınımı yerine yükselti gösteriyordu. Onu nasıl yapabilirim?

Dosyalar

• 1752987283459.png
    1752987283459.png
    504,9 KB · Okunma: 20
  • Beğen
Tepkiler: Awacs7n
bende aynı sorunu yaşıyorum bakındım ama çözüm bulamadım acaba Türkiye'ye özel bir durum mu yeni bir güncelleme mi geldi?
Bunu muhtemelen kaldıramayacağı
(link) gerekli bilgiler var.

anayollarda kamyonların dibinden sürdükten sonra şu güzergahlara imrendim :)
Ara ara anayollara çıktım bu rotada ama buradaki sürücüler daha saygılı, ülkemizdeki gibi sabırsız değiller. Bisikletlileri strese sokmamak için sollamıyorlar bile. Elbette dengesiz sürücülerde çıkıyor arada ama onlarda çok nadir. :)
Bunu muhtemelen kaldıramayacağı
(link) gerekli bilgiler var.
Şimdi farkettim, karbon salınımı sürüşü paylaşma butonuna tıklayınca çıkıyor, direk sürüşün verilerine bakarsanız commute olarak işaretlenmediği sürece görünmüyor.. Sürüş bilgilerini paylaşmak isteyen paylaş butonu yerine ekran görünüsü alıp paylaşırsa karbon salımı görünmeyecektir.

Şimdi farkettim, karbon salınımı sürüşü paylaşma butonuna tıklayınca çıkıyor, direk sürüşün verilerine bakarsanız commute olarak işaretlenmediği sürece görünmüyor.. Sürüş bilgilerini paylaşmak isteyen paylaş butonu yerine ekran görünüsü alıp paylaşırsa karbon salımı görünmeyecektir.

Evet orası öyle. Ama transparan görüntü almak istediğimizde o veriyi oradan kaldıramıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri