Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Benim arabayla günlük yapmadığım km'leri bisikletle yapıyorsunuz, ben şimdi 14-15 km bisiklet sürüşlerimi burada nasıl paylaşayım:D

1749500355964.png

1749500403837.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve sc_cagri
stravada bir yere gitmek icin sana en iyi rotayı oluşturabiliyor mu yani apple Maps gibi alternatif güzergah ve en yiyi güzergahki bulup baslatma falan
Bursada e bike ile sehirde geziyorum. katılmak isteyen arkadaslar özelden mesaj atabilir. bisiklet gurupları genelde yasi biraz daha büyük abilerden oluşuyor:)

stravada bir yere gitmek icin sana en iyi rotayı oluşturabiliyor mu yani apple Maps gibi alternatif güzergah ve en yiyi güzergahki bulup baslatma falan
Bursada e bike ile sehirde geziyorum. katılmak isteyen arkadaslar özelden mesaj atabilir. bisiklet gurupları genelde yasi biraz daha büyük abilerden oluşuyor:)
Maalesef öyle bir özelliği yok 🤷‍♂️ Rota oluşturmak için Komoot daha işlevsel.

Giderken rüzgara dönerken yağmura doyduk Allah'a çok şükür.
Ulan yokuş aşağı bisiklet kendi kendine gitmez mi bu nasıl bir rüzgardır

(link)
1000038472.png

Bir @Cemal Ç. değiliz ki 300e niyetlenelim. Tebrik ederim 300 olmasa da çok az bir şey kalmış.
Üyesi olduğum dağcılık kulübünden bisiklet kullananlar ile yaptığım minik turumuz. Bu strava da gitmiş 30 gün ücretsiz premium denemesini aktifleştirmiş yoksa bizim neyimize km sayımızı yazsa yetiyor.
(link)

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    49,4 KB · Okunma: 9
  • 2.JPG
    2.JPG
    99,9 KB · Okunma: 8
  • Beğen
Tepkiler: Amanita ve KnowX
(link)

Bir ara biri beni kurtarsın dedim, Sağolsun güneşte çok yardımcı oldu
1750520594919-png.328183

Dosyalar

• 1750520594919.png
    1750520594919.png
    591,3 KB · Okunma: 54
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Bir @Cemal Ç. değiliz ki 300e niyetlenelim. Tebrik ederim 300 olmasa da çok az bir şey kalmış.
Üyesi olduğum dağcılık kulübünden bisiklet kullananlar ile yaptığım minik turumuz. Bu strava da gitmiş 30 gün ücretsiz premium denemesini aktifleştirmiş yoksa bizim neyimize km sayımızı yazsa yetiyor.
(link)
Utandırmasın yahu, ben kimim ki...😅
Bu arada sürekli sürememenin acısı mı, havanın azizliği mi bilemedim. 😵‍💫

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri