Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

20 saatte bitti ama daha hızlı bitebilirdi.

Check out my activity on Strava: (link)
Screenshot_20210812-113129_Strava.jpg

Scudo
Kalori, Avg. güç gibi şeyler Strava Premium ile mi geliyor?
Hiç bir ayrıntı tam doğru değil. Genelde ortalama değerler veriyor. Tam doğruluk için algılayıcıları bağlamak gerekiyor (en azından ben öyle düşünüyorum).

Arkadaşlar selam,
iki soru:
1- Eğimsiz, yaya olmayan müsait bir yolda 15 dk tempoyu düşürmeden sürekli kullanıyor olsanız (kendinizi öldürmeden tabi), bu 15 dakikada ortalama kaç km hıza ulaşabilirsiniz? Ben İstanbul Maltepe'deki velodromda 15 dk ortalamada 28-29 km'yi geçemiyorum. Yaşım 43.
2- Bisikletim düz gidonlu, küçük boynuzları var (Manifesto). Lastiğim 35mm. Gidonu vs değişmeden 25mm lastik taksam ne kadar hızlanırım?

• Beğen
Tepkiler: ghostt ve Fota
Arkadaşlar selam,
iki soru:
1- Eğimsiz, yaya olmayan müsait bir yolda 15 dk tempoyu düşürmeden sürekli kullanıyor olsanız (kendinizi öldürmeden tabi), bu 15 dakikada ortalama kaç km hıza ulaşabilirsiniz? Ben İstanbul Maltepe'deki velodromda 15 dk ortalamada 28-29 km'yi geçemiyorum. Yaşım 43.
2- Bisikletim düz gidonlu, küçük boynuzları var (Manifesto). Lastiğim 35mm. Gidonu vs değişmeden 25mm lastik taksam ne kadar hızlanırım?
1- Dişli oranının yettiği kadarıyla 35-40 arası ortalama yapabilirim ama 15 dakikadan sonra zorlanmalar başlar. En hızlı dişli oranım 42-14 ve ince lastik takılmış ağır bir dağ bisikleti
2- Tabii ki de rahatlama hissedilir. Ben 27.5x1.50(650bx38) lastik kullanıyorum. Eski lastiklerim piyasanın en ucuz Mitas Hook modeliydi. Maxxis Detonator lastiklere geçtikten sonra gidişte rahatlama hissettim. Özellikle 50 km/h sonrasında büyük fark var. Sal beni gideyim diyor. Bu verdiğim örnek aynı boyuttaki iki farklı lastiğin arasındaki farktı. 25mm lastik alırsanız yuvarlanma direnci düşük olmasına da dikkat edin. Lastik değişiminden sonra az da olsa fark yaşarsınız ama yine iş sürücüde bitiyor bunu unutmayın. Düzenli ve doğru antrenman yaparak gelişim sağlayabilirsiniz.

Strava yine Üsküdar da beni düz bir cizgi olarak gösterdi :) Ataşehir - Bostancı - Caddebostan - Kadıköy ve Üsküdar 25 km +. Pazar sabahları bisiklet sürmek, mükemmel keyif veriyor :harika:
Screenshot_20210815-075910.jpg

SmartSelect_20210815-093734_Strava.jpg

Check out my activity on Strava: (link)

Günün kıssadan hissesi, ne oldum değil ne olacağım demeli..
Geçen hafta rampada orbealı amcaları yerken (ben 11.9 ile tırmanırken onlar tahminen 11.87 ile tırmanıyordu) bugün gelir katlanırlı expat amca harcar seni..

Farkına varmadan garmini durdurmuşum hemde 8 kmlik aşağı eğimde gitti güzelim ortalama hız 🤣

Screenshot_20210815-084012_Strava.jpg

Powermetre'nin pili zayıflamış acayip rakamlar çıktı sürüş sonunda 15 w/kg yeni FTP dedi garmin 🙃 Bekle beni TdF geliyorum. 😜🤣😅

Screenshot_20210815-084033_Strava.jpg

Geri