Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Arkadaşlar kondisyon artirmam için sizce uzun sürüşler mi yapmam lazım yoksa kısa ama performansli mi? Bisikletim mosso Legarda. Açıkçası gittiğim segmentleri yarı suremde gidenlere baya ozenmiyor değilim.

Check out my activity on Strava: (link)

Kimseye özenme,
Kimsenin sürelerine bakma,
Kimsenin bisikleti seni ilgilendirmiyor.

Seni ilgilendiren yegane şey bir haftalık/bir aylık süre sonunda ne hem fiziksel hem de mental olarak ne kadar ilerlediğin. Kendine bir hedef koy. O hedef doğrultusunda ilerle. Bak mesela benim hedefim yaz sonuna kadar 100 kmyi görmüş olmak. Neden? Çünkü hala geçirdiğim kaza dolayısıyla aşırı derecede korkak sürüyorum. (sol kolum sakat kaldı zaten, sağ kolu da kaybetmeyelim) O yüzden amacım A'ten B'ye 30 km/h ile gitmek yerine, A'ten B'ye değil Z'ye kadar gidebilmek.

Sen düzenli sürüşlerine devam et. Gerisi gelir.

Narcity tarafında "minnak" isimli bir segment var. Bir önceki sürüşte bir arkadaşın orada atak yapması sonucu bir anda kendi aramızda bir rekabet oluştu.
benim sürem 46saniye, 2 arkadaş 45, atak yapan arkadaş ise 44 saniyede çıkmış...

Dün sabah segmente gidip sanal bir yarış yaptık...
Sonuç 2 kişi derecelerimizi 35 saniyeye çektik.. kazanan ise 28saniyeye çekti...

(link)

ilgili segment strava kayıtlarına göre 180 metre, %16.4 ortalama eğimde... stravaya göre anlık %26.7 lik eğim var :hihi:
(link)

Can sıkıntısı turu 😀
Eğer ki Çubuklu - İstinye feribot seferi bitmiş olmasaydı, planım İstinye üzerinden Kadıköy yapmaktı ama yetişemedim maalesef 😏
IMG_20210721_221805.jpg

Dün akşamdan.
Screenshot_20210722-123957_Strava.jpg

Bu sabahtan
Screenshot_20210722-123919_Strava.jpg
Evden başlatıp evde bitirdim ama toplanma yeri hizasında 35 km/sa ortalama vardı. Adamlar ve bayan idmanlı tabi, ben soluk soluğa kaldım. 😅

Evet, trafiği umursamam ama rüzgar gerçekten çoktu.

Screenshot_20210723-001102_Strava.jpg
Check out my activity on Strava: (link)

IMG_20210723_083708.jpg

İşten eve gelirken yeni rekorum oldu bu da :)
Son düzlükte yol bisikleti gördüm iki tane. Onlar sakin sakin gidiyordu. Hızlıca yanlarından geçtim ama yetişmeleri fazla sürmedi. 😄 Eve varmaya yakın tekrar yetiştim, selam verdim, biraz konuştuk hatta. 😄

photo6039344804615271603.jpg

(link)

Yeni, daha uzun rotalar arıyorum, fakat ezbere bilmediğim rotada gitmek zor oluyor navigasyon için sürekli telefona bakmak gerektiğinden. Bir rotayı ilk kez gitmek istediğinizde nasıl yapıyorsunuz?

Geri