Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Gecen hafta sicakligi 20 dereceyi gectigi icin artik yaz geldi gozuyle bakiyoruz. Dun de gayet guzel bir hava vardi dogal olarak suruse ciktim ben de. Hava guzel oldugu icin yollar yine cok kalabalikti, oglene dogru hava sicakligi 25 derecelere ciktigi icin gol, kanal, nehir, su birikintisi bulan herkes suya atmisti kendini. Gol kenarinda plajda mola verince bi ara ben de dusundum yuzsem mi diye ama vazgectim son anda, biraz dinlenip devam ettim.
Video yine bol bol sehir disi, cayir cimen oldu ama yaz geldigi icin guzel de oldu diye dusunuyorum.

Strava: (link)

Bayılıyorum ya şöyle trafik ve yayadan bağımsız yollara!
son sn deki arkadaşın üstüne sürmek istedim.

son sn deki arkadaşın üstüne sürmek istedim.
Araba kullanırken bisikletlerin üzerine sürmek istemiyorsunuz umarım. 😅
Empati, empati...
Kabul ediyorum, biraz gıcık bir hali var ama boşver be ya.😁

Araba kullanırken bisikletlerin üzerine sürmek istemiyorsunuz umarım. 😅
Empati, empati...
Kabul ediyorum, biraz gıcık bir hali var ama boşver be ya.😁
Hocam tabi ki öyle bir eğilimim yok sadece sitemdi benimkisi hatta dün bir karar aldım kendi kendime bisiklet sürerken yaşadığım olayları not tutacağım vlog blog artık hernelog olacaksa o hale getireceğim.
Tarih:18.06.2021
Yer:Amasya şehir merkezi
Olay:Kadının sağına soluna bakmadan bisiklet yoluna birden fırlaması sonucu aniden fren yapmam ve son anda durabildikten sonra kadın vatandaşımıza sağına soluna bakması gerektiğini kibar bir dille söyledim,kadından gelen cevap ne mi oldu? "Sen nerden geliyon?" Konu kilit kadın ban..

Hocam tabi ki öyle bir eğilimim yok sadece sitemdi benimkisi hatta dün bir karar aldım kendi kendime bisiklet sürerken yaşadığım olayları not tutacağım vlog blog artık hernelog olacaksa o hale getireceğim.
Tarih:18.06.2021
Yer:Amasya şehir merkezi
Olay:Kadının sağına soluna bakmadan bisiklet yoluna birden fırlaması sonucu aniden fren yapmam ve son anda durabildikten sonra kadın vatandaşımıza sağına soluna bakması gerektiğini kibar bir dille söyledim,kadından gelen cevap ne mi oldu? "Sen nerden geliyon?" Konu kilit kadın ban..
Her millette var böyle insancıklar. Türk milletinin eğitimsizliğindenmidir, bencilliğindenmidir nedir, bizim millette biraz fazla sadece.😕

Her millette var böyle insancıklar. Türk milletinin eğitimsizliğindenmidir, bencilliğindenmidir nedir, bizim millette biraz fazla sadece.😕
İnsanlarımıza iyi davranıldığında şaşırıyorlar dün bir bardak çay aldıktan sonra teşekkür ettiğim kadının bakışlarını görmeliydiniz..
51B2AEA6-C2AB-447B-B83F-2A8498D510F1.jpeg

Son düzenleme:
Geri