Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
@Mad Buddha bugün gerçekten iyi bir hava vardı. Alta uzun tayt giymeyi nedense pek sevmiyorum. Çok zorda kalırsam bacak ısıtıcı. O da 5-10 km sonra rahatsız ediyor çünkü genelde agresif sürüyorum ve ateş basıyor bir süre sonra. Hatta bugün ceket + yazlık kolsuz base layer vardı. O bile rahatsız etti. Yüksek rakım yapılmayacaksa, Antalya için 3/4 tayt kış için yeterli.

Tabi her ilin kendi avantaj ve dezavantajları var. Burada yazın sabah 5:40da yollara düşüp 36 derece sıcaklık %75 nem ile sürüş yaptığımı bilirim. 30kmde 750 + 500 ml suyu tükettiğimi hatırlıyorum. Sizin oralarda da yaz antremanı çok daha rahat oluyor.

@Mad Buddha bugün gerçekten iyi bir hava vardı. Alta uzun tayt giymeyi nedense pek sevmiyorum. Çok zorda kalırsam bacak ısıtıcı. O da 5-10 km sonra rahatsız ediyor çünkü genelde agresif sürüyorum ve ateş basıyor bir süre sonra. Hatta bugün ceket + yazlık kolsuz base layer vardı. O bile rahatsız etti. Yüksek rakım yapılmayacaksa, Antalya için 3/4 tayt kış için yeterli.

Tabi her ilin kendi avantaj ve dezavantajları var. Burada yazın sabah 5:40da yollara düşüp 36 derece sıcaklık %75 nem ile sürüş yaptığımı bilirim. 30kmde 750 + 500 ml suyu tükettiğimi hatırlıyorum. Sizin oralarda da yaz antremanı çok daha rahat oluyor.
Tabi biz o nem oranlarında öyle sıcaklar görmüyoruz. Zaten çok sıcak olduğunda hemen Uludağ oteller bölgesine doğru gidiyoruz. Ben tok karnına, öğlen sıcağında tırmanış segment'i PR'ı yaptığımı biliyorum. Tabi bu sizin orada mümkün değil. En güzeli, çok param olsa yazın Bursa, kışın Antalya'da yaşamayı seçerim.

Arkadaşlar bisiklete yeni başladım sayılır. Önceden biniyordum ama ara sıra. Şimdi yol bisikleti kullanmaya başladım. Bisikletin yapısından dolayı öne doğru eğilmekten omuzlarım ağrıyor. Bu geçici mi ? ileriki zamanlarda alışırmıyım. Birde bu stava uygulaması arada bir hata veriyor. Ben 50 km fazla yaptığıma eminim ama bu 49 km gösteriyorScreenshot_20201201-142149.jpg

Kültür gezisi... İstanbul soğuk ve ıssızken ayrı bir güzel imiş.

Dosyalar

• Screenshot_2020-12-02-16-59-19-379_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2020-12-02-16-59-19-379_com.huawei.health.jpg
    164,6 KB · Okunma: 20
Arkadaşlar bisiklete yeni başladım sayılır. Önceden biniyordum ama ara sıra. Şimdi yol bisikleti kullanmaya başladım. Bisikletin yapısından dolayı öne doğru eğilmekten omuzlarım ağrıyor. Bu geçici mi ? ileriki zamanlarda alışırmıyım. Birde bu stava uygulaması arada bir hata veriyor. Ben 50 km fazla yaptığıma eminim ama bu 49 km gösteriyo

Arkadaşlar bisiklete yeni başladım sayılır. Önceden biniyordum ama ara sıra. Şimdi yol bisikleti kullanmaya başladım. Bisikletin yapısından dolayı öne doğru eğilmekten omuzlarım ağrıyor. Bu geçici mi ? ileriki zamanlarda alışırmıyım. Birde bu stava uygulaması arada bir hata veriyor. Ben 50 km fazla yaptığıma eminim ama bu 49 km gösteriyo
Vücudunuz zamanla daha esnek olmaya alısacaktır ve bu agrilar ozellikle 2-3 saate kadar olan suruslerde kaybolacaktir. Bu surecin daha kisa sürmesi icin mobilite ve esneklik calismalari faydali olur. Yoga ve pilateste de bu esneklige katki saglayacak fazlasiyla calismalar var.
Strava 49.97 gostermis cok da üzerine gitmeyin😆

Geri