Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

selamlar.. strava daha önce Relieve isimli uygulama ile entegreydi, sanırım artık değil, relieve tarzı uygulama var mıdır kullanabileceğimiz ?
Strava da yaptıgınız rotayı indirip relieve ya atabiliyorsunuz

Scudo
Bugün de iyi çalıştım, overalldan daha çok pr listesi ile ilgileniyordum ama böyle de güzelmiş. :)
1599805410116.png

240210 dosyayı görüntüle
Normalde ortalamamı 20.2 km tutuyordum düz yolda eve dönüş çok dik bir rampa tırmanmak zorunda kaldım ortalam düştü haliyle zevkliydi şahsen
Haddim olmayarak tavsiyede bulunursam düzlüklerde daha çok yüklenin. Tabi Aliağa'nın o bilindik yeli (rüzgarı) karşınızdan gelmiyorsa ortalamanız yükselir. 😅

Son düzenleme:
@Mustang54 Boy ve kilonuzu girin.
Acemiliğimin kusuruna bakmayın bulamadım :(
Haddim olmayarak tavsiyede bulunursam düzlüklerde daha çok yüklenin. Tabi Aliağa'nın o bilindik yeli (rüzgarı) karşınızdan gelmiyorsa.😅
Yapıcı eleştiriniz için sağolun malesef bazen rüzgar iktirirken bazende yavaşlatıyor 3. Tura gözümü kestirdim ama dönüş yoluna enerji sakladım (sahil bandı ıslak olmasından temkinli gittim birazda)

Sınav sonrası stres atmak için yaptığım küçük kaçamak :) Bahçeköy - Çayırbaşı arası ağaçlı yoldan inmek çift doz antidepresandan daha etkili bence!

1599923808205.png

Geri