Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.368
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tövbe Bismillah avr power 291 watt diyor.tdf den pogocarın strava verileri.
(link)
Tövbe Bismillah avr power 291 watt diyor.tdf den pogocarın strava verileri.
(link)
250 hocam nereden gördünüz 291iTövbe Bismillah avr power 291 watt diyor.
Bir konuyu merak ediyorum bursada ikamet ettiğin için bilirsin diye düşündüm. Mudanyadan bandırmaya gidiş yolu nasıldır sürülür mü? Güvenli bir yol mudur?
Ben bir kez Bursa merkezden anda yol üzerinden gittim. O da grup halindeydi ama öyle çok büyük sıkıntı yaşamadık.Bir konuyu merak ediyorum bursada ikamet ettiğin için bilirsin diye düşündüm. Mudanyadan bandırmaya gidiş yolu nasıldır sürülür mü? Güvenli bir yol mudur?
Bende tırmanmışlarsa düşük kadansla ayakta sürüyorum genelde. Bir zararı var mıdır ileri zamanlarda acaba?Tırmanışlarda düşük kadansla ayakta sürüyorum. Genel rota da pek düz olmadığı için böyle sonuçlar çıkıyor. Tabi kadanslı çevirme alışkanlığım da çok yok onu da kabul ediyorum.
Valla ben bir zararını görmedim bu güne kadar. Ayakta olduğu için de olacağını sanmıyorum.Bende tırmanmışlarsa düşük kadansla ayakta sürüyorum genelde. Bir zararı var mıdır ileri zamanlarda acaba?
Eğer sahildeki yolu diyorsan Karacabey Kurşunlu köyünde asfalt bitiyor. Cyclocross ve tur bisikleti ile gidenler kimi yerleri inerek geçmişler. Mtb'ciler tamamını sürerek geçebiliyor.Bir konuyu merak ediyorum bursada ikamet ettiğin için bilirsin diye düşündüm. Mudanyadan bandırmaya gidiş yolu nasıldır sürülür mü? Güvenli bir yol mudur?