Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Cehalet ne berbat birşey.Kızıyorum kendime arkadaş.Sallamadım ingilizce öğrenmedim.Şimdi Şu program Strava telefonda yüklü kullanmayı beceremedim.Şimdi utana sıkıla soruyorum arkadaşlar.Bu programın telefonda nasıl kullanılacağını anlatan bir link video yazı vs. birşey var mıdır? Var olan derse bahtiyar olurum çokta teşekkür ederim kendisine.

Scudo
Eymirde atılmış 1.5 turda telefonun stamina modu yüzünden yalan oldu onuda ekleyelim Bir haftadır bisiklete biniyorum bugün kiraladığım bisikleti satın alıp tadını cıkardım
https://i.hizliresim.com/2ZPEDN.png

@cuska

Ben de uyarmayı denedim ama bir süre sonra baktım ki her 3 dk.da bir durup uyarmam gerekecek, vazgeçtim :)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Stravada belirtilen hız gerçek hız mıdır? Yeni kullanmaya başladım bilmediğimden soruyorum..

Ortalama hız 10.4 km
max hız 61 km olarak gösteriyor. 61 km hız gerçekten yapmışmıyım :)

Bugün ilk denememde aştım kepekliyi, aştiye park edip bavullarımı almaya gittim :) yeni turlarıma Bursa da devam edeceğim :)

Dosyalar

• Screenshot_2016-06-30-19-23-03.png
    Screenshot_2016-06-30-19-23-03.png
    34,8 KB · Okunma: 15
Cuma akşamı bu haftasonu nereyi keşfetsem diye rota yapmak için haritada gezinirken Ballıkayalar'a denk geldim. İnternetten baktığımda heyecan vericiydi fakat gerçekte tam bir hayâl kırıklığı oldu. Zaten levhası olmadığı için bulunamayan parkın ortasından bir de yol geçirmişler, etrafı hep fabrika dolu. Bu yüzden, internetteki resimleri görüp aldanmayın.

Gelelim yola: Rota, yollar her ne kadar bozuk (yamalı) olsa da Mollafeneri ve Ovacık arası hariç yol bisikletine el verişli.
Güneşin altında sürmekten korkmayın, yolda bolca çeşme var. Sık sık matarayı doldurup başınızı musluğun altına sokmak mümkün.
7-8 köpeğe denk geldim. 3 tanesi saldırmaya çalıştı. Durup biraz azarlayınca geri vites yapıyorlar ve rahatsız etmiyorlar.
İneklerin çanları huzur verici. Ara ara gelen çam kokusu rahatlatıcı: (link)

ulupelit.JPG

(link)
Neredeyse bütün segmentlerde sonunculuğu kimseye kaptırmadım.Bu rotanın Osasuna'sı benim.

Check out my 38,2 km Ride on Strava: (link)

Bu da bu sabahki
Check out my 38,2 km Ride on Strava: (link)

Geri