Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Bol ilkli guzel bir Pazar'di.
Ilk 100 millik Century Ride'imi yaptim. 161.9 km.
iki adet Grand Fondo Badge kazandim. 100km ve 150km
Bir adet KOM yaptim ve ilk defa 1039 Watt gücü gördüm.
Bugune kadarki en yuksek Suffer Score u aldim. 276 Epic Suffer Score

https://farm8.staticflickr.com/7330/16478997875_35dc44a320_b.jpg

Herkeze iyi haftalar dilerim.

Selamlar
İlker

Scudo
Uzun zamandır kar kış derken güneşi görünce kaçırmamak lazımdı..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Z. YILDIZ
@Ilker E. ilker bey bu segmentlerde power bilgisinin yanındaki intensity grafiğini strava plusda görmek için ne gerekiyor, power meter mi kullanıyorsunuz? Bende kadans nabız sensörleri var ama o bilgiyi göremiyorum..

Evet @emrah9700 Bey, Intensity gorebilmek icin güç ölçer gerekiyor. Ben Garmin Vector Power meter kullaniyorum. Strava'da ayarlar kisminda FTP derecenizi girdiginizde, Strava, bu FTP'ye gore kendinizi ne kadar zorladiginizi bu Intensity kısmında gosteriyor. FTP değerini belirleyebilmek için de 1 saat boyunca tam gaz basıp ortalama en fazla ne güç sarfedebildiğinizi tesbit etmeniz gerekiyor.

Selamlar,
ilker

Akşamdan kalma kafayla sabahki grup antrenmanını kaçırdığımdan daha sonra tek başıma çıktım, üstüne yolda yağmura yakalandım :D Tedbirsiz çıktığımdan kısa bi sürüş oldu. 2 adet de PR yapmışım..

(link)

Bahar değmiş memleketin havasına

(link)

http://i.imgur.com/VTI9ulF.jpg

@Saim Karagöz evet oluyor en basit yöntem ile kayıt ettiğin verinin GPX indiriyosun abi sonrada GPX merge sitesinden birleştiriyosun

@Saim Karagöz Araya uzun dinlenme süresi girecek ama siz bir kerede sürmüş gibi görüneceksiniz. Başka bir amacı da olabilir bilemedim şimdi. Etikliği boşverelim o zaman. Gerçek performansınızı görmek için birleştirmeyin bence.

Bugün çıkıp çıkmamakta çok kararsız kaldım çünkü dağ bisikleti ile hafif bir rüzgarda gitmek bile işkenceye dönüyordu ancak bu şiddetli rüzgarda bile yol bisikleti ile çok akıcı bir sürüş oldu yol bisikletine bir kere daha hayran kaldım

(link)

• Beğen
Tepkiler: Sozenen
Karşımdan ve yanımdan 40kmh'la esen rüzgara karşı sürmek zor oldu :)train1.PNG

Bugün istanbul'da yağış yoktu, yani tam antrenman günüydü. dönüşte çok rüzgar yedim.
bahar bir türlü gelemedi bu sene:p

Screenshot_2015-03-13-19-45-24.png

Geri