Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

@S.Çal Vay dostum. pedallarına sağlık. 120 km iyi yol yapmışın ! Devamını dilerim. Bir de strava android uygulaması mı ?
Saygılarımlaç

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
Scudo
@İbrahim Aslanhan teşekkürler dostum:) daha iyi performanslarım da yok değil eh işte diyelim :) kayıtları bryton ile alıyorum stravaya aktarıyorum. buraya attığım ekran görüntüsü ise android versiyon stravaya ait. Selamlar, saygılarımla

Rica ederim @S.Çal dostum. Performansları severim ben ! ben de ilerki zamanda inşallah performans atarım strava ile paylaşırım zamanı var daha ! Normalde ben kayıtları bryton ile atıyorum pc üzerinden stravaya ! Sadece ekrandaki görüntüyü merak etmiştim. Öğrenmiş oldum onu da ! android versiyon srtava :) aleykümselam.

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
Screenshot_2017-04-17-22-03-42.png
Rüzgar bosna yokuşunu çıkarken karşımdaydı nefes bile aldırmadı, yokuş inerken yine karşımdaydı yokuş aşağı pedal bastırdı sağolsun :mad::aglyrmngaa:

• Beğen
Tepkiler: sdtbsr
( 22.04.2017 )

(link)

(link)

(link)

@S.Çal

Rampa değil dağ Mübarek :harika::ckkmk:

İş çıkışı yine rampalardaydık :)
Screenshot_2017-04-26-22-26-27.png Screenshot_2017-04-26-22-26-41.png

Sayaç donunca kaydi kapatmak zorunda kaldım tur 2 parca oldu :(
Afyon-Uşak-Afyon 2 parça toplam veriler
Ride: 7:35:24 235,4 km Avg: 31,01 km/h Elevation:2742m. )

Screenshot_2017-04-30-09-00-13.png Screenshot_2017-04-30-09-00-31.png

(link)

:D Beceremedim sanırım, biri yardım edersen sevinirim.:srnsml:

@Musa_06-18

Merhaba @Musa_06-18, Şu şekilde açıklayayım:

İlk resim:
1) COMMUTE seçeneği, egzersiz yaparken kullanılabilecek bir buton. Bunu aktif ettiğinizde, yaptığınız sürüş arkadaşlarınıza "Post" olarak gönderilmez, yani onların ekranında yeni bir activite olarak görünmez. Ancak bu sürüş bütün istatistiklerinize eklenir. Varsayılan olarak gelen haliyle bırakır yani COMMUTE butonunu aktif etmezseniz, sürüşünüz tamamlandığında bütün takipçileriniz ile aktiviteniz paylaşılır.
2) Bu seçeneği aktif etmeniz durumunda ise, bu sürüş esnasında, segmentlerde yaptığınız başarılar, segment sıralamalarında görünmez. Örneğin, bu seçeneği aktif ederek yağtığınız bir sürüşte, bir segmentte en iyi süreyi yapsanız bile bu sıralamalara dahil edilmeyecek ve kimse görmeyecektir.

İkinci Resim:
1) Bu seçeneği aktif etmeniz, profilinizi gizlemeniz anlamına geliyor. Sizi takip etmek isteyen kullanıcılar, "Talep" göndererirler ve onayladığınız kullanıcılar aktivitelerinizi görebilecekler. Aynı facebook gibi aslında. Bu seçeneği aktif etmezseniz, herkes sizi takip edebilir ve anlık aktivitelerinizi görebilir. Çoğu sporcu bu şekilde (varsayılan haliyle) kullanır.
2) Bu seçenek seçildiğinde, seçimden sonraki aktiviteleriniz gizlenir. Bu sefer kimse aktivitelerinizi göremez ve segment sıralamalarına giremezsiniz.
3) Bu seçenek aktif edildiğinde, "Grup Aktivitelerinizi" sadece sizin takip ettikleriniz ve sizi takip edenler görebilecek, başkası göremeyecek.
4) Bu seçenek aktif edildikten sonraki aktiviteleriniz "Liderlik Sıralamarına" dahil edilmez. Yani Segment'lerde elde ettiğiniz başarılar sıralamara girmez.
5) Flybs diye yeni geliştirilmeye çalışılan bir özellik var. Dünya geneli istatistik topluyor. Bu seçeneği aktif ederek bu çalışma için verilerinizin kullanılmasını engellemiş oluyorsunuz.

Sonuç: Bu seçeneklerin tamamı gizlilik ile ilgili ayarlardı. Çoğu sporcu bu ayarların tamamını kapalı tutar, çünkü zaten bu uygulamanın amacı aktivitelerin insanlar ile paylaşılmasıdır. Ancak profosyonel sporcu vb.. iseniz, aktivitelerinizi rakiplerinizden gizlemek için kullanılabilir.

Umarım faydalı olmuştur.
Bu arada ben de bisiklet dünyasına yeni girdim ve çok sevdim, keşke daha önce gelseymişim. :)
Herkese İyi pedallamalar.

surusu bıtırıp kayıt aldıktan sonra ana ekranımızda ne kadar sure surdugumuz, kac km yol aldığımız, kac kalorı yaktıgımız yazıyor eskıden ortalama hızım yazardı sımdı onun yerıne kac metre ırtıfa kazandıgım yazıyor bu ekranı manuel şekilde ayarlama ımkanımız var mıdır? ben ortalama hızım , max hızım vs hepsinin birlikte görünmesini istiyorum

Geri