Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
@GoMMeS orası Kepez üstünden ferro krom a doğru rakım 270 metreden 100 metreye düşüyor. Hava kuru ise 70 i gorebilir olduğu için

@GoMMeS orası Kepez üstünden ferro krom a doğru rakım 270 metreden 100 metreye düşüyor. Hava kuru ise yol bisikleti ve risk alırsa 70 i gorebilir. Ortalamaya bir şey diyemem ben Antalyalı yim orayı biliyorum

@soul_boy antalya Kepez üstünden 270 metreden ferro krom 100 metreye iniyor hava kuru. yol bisikleti ve risk alırsa 70 km yi görür Ortalama da tuttular

@bisiklethobimiz
Sanırım konuyu yanlış anladınız. Antalya Kepez inişini, 70km/h ortalamaya örnek teşkil etmesi açısından paylaşmıştım. Konumuz İskenderun'da geçmekteydi.

@MuhasebeAnkara
uploadfromtaptalk1449354776854.png
Sol üstten record yazılı başlığa basmanız lazım geziniz bitince finish bayrağına basarak bitirebilirsiniz.

-2 derecede totoyu dondurmaca..

(link)

Arkadaşlar strava ile ilgili bir kac soru sormak istiyorum,strava kulanimi esnasında internet gerekiyormu kusura bakmayın ilk defa kulanicam,bu strava denen programı.daha yuklemedim,daha strava nasil kulanilir bunu bile daha bilmiyorum,yardımcı olurmusunuz lutfen.

Ben strava yerine son gunlerde moov kullanmaya basladim. Sensorunu bileginize takarsaniz Cep telefonunuza taktiginiz kulakliktan her kmde kadans ve hizinizi soyluyor. Surus onrasi egim enbyiksek hiz vs vs ayrintili. ilgi mevcut. Ileride strava ile karsilastiracagim.Screenshot_2015-12-06-14-51-55.png

şu proğramı bir ben kullanamadım arkadaş

@ATALAY16
hocam telefonunuzun markası ve modeli nedir? bazı telefonlar gps sinyalini bulmakta zorlanıyorlar. samsung s4 ile strava kaydı çok rahat yapılıyor.

Geri