Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Maşallah sondan bir rakam düşsek bile benim sürdüğüme gelmiyor😅

Cumartesi Honaz Dağı eteklerinde kamp atıp, ertesi gün katılanlarla birlikte toplam 56 sporcu ile birlikte Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliği kapsamında Ege Bölgesinin en yüksek zirvesi olan 2571metreye tırmanış gerçekleştirmiş olduğumuz etkinlik kaydı.
(link)

Dosyalar

• SARIKAMIŞ ANMA.jpg
    SARIKAMIŞ ANMA.jpg
    106,8 KB · Okunma: 14
Scudo
İlk defa Strava'da bir segmentte ilk 10'a girdim, gönül isterdi ki tam tersi olsun; inişte değil de tırmanışta gireydim ama o güce sahip değilim ne yazık ki hala :(

-%7 eğimli bir iniş segmenti..

1741703857124.png

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
all time da 100.000kmyi geçtim. tırmanış tarafında da geçmek isterdim ama 1 senedir training road kullanıyorum ve orada elevation yazmıyor.

325485 dosyayı görüntüle
Sanırım bolca commute var bunun içinde diye tahmin ediyorum. Zira aktivite başına 23.5 km gibi bir değer çıkıyor. Yoksa strava bu all time istatistiğinin içine, yapılan koşuları vs de ekliyor olabilir mi ?

Sanırım bolca commute var bunun içinde diye tahmin ediyorum. Zira aktivite başına 23.5 km gibi bir değer çıkıyor. Yoksa strava bu all time istatistiğinin içine, yapılan koşuları vs de ekliyor olabilir mi ?

yok onu ayrı tutuyor. işe gittiğim zamanlarda çok fazla aktivite açıyordum. 26km ayrı 3,5km de ayrı (bu güneşlilin iç taraflı trafik bölgesi) bunu git gel şeklinde 2 kere yapıyordum , günde 4 aktivite ediyordu.

şimdi de spor salonuna 2km lik bir commutum var haftada 5-6 aktivite de o yazıyor :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve theGenius
Geri