Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Stravanın Allah belasını versin 82km lik sürüşümde bir baktım *bir hata gerçekleşti* diye hata verdiği için 64km olarak kayıt etmiş, o yüzden xiaomi den kayıt aldığım sürüş bilgilerini paylaşıyorum.Screenshot_2022-04-08-19-49-28-483_com.xiaomi.hm.health.jpg

Stravanın Allah belasını versin 82km lik sürüşümde bir baktım *bir hata gerçekleşti* diye hata verdiği için 64km olarak kayıt etmiş, o yüzden xiaomi den kayıt aldığım sürüş bilgilerini paylaşıyorum.285840 dosyayı görüntüle
Aslında Strava'ya böyle bela okumak yerine mantıklı düşünün yeter. Sonuçta benim ya da şunun için değil, kendiniz için sürüyorsunuz.
Sorun Strava'ya kaydedip burada aşık atıp, gösteriş yapmaksa burada sizi yüzlerce km geçerek, hatta bunu kaydedip buraya yükleme gereği bile duymayan sürücüler var.😏
Yani diyeceğim o ki; sadece sürün, mutlu olun, zihninizi boşaltın.😉

Stravada benimle aynı yoldan geçen birini nasıl bulurum.

Ücretsiz sürümde ve tabiki strava kullanıyor ısr

Screenshot_2022-04-09-19-00-09-349_com.strava.jpg

Stravanıza bilgisayardan giriş yaptıktan sonra Wiev Flybys'a tıklıyorsunuz ve orada gözüküyor tabiki karşı tarafta kayıt etmişse 285895 dosyayı görüntüle
pre üyelikte var galiba bu bende gözükmedi

edit: gizlilik ayarını değiştirmem gerekiyormuş. kaydetmeden önce kapalıydı sonrasında açtığım için önceki aktivitelerde kaydederken ne ise o kalmış

• Beğen
Tepkiler: Turisti
Geri