Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
@Bıyıkov eğer stravanın tahmini değerine veya trainerin verdiği veriye göre değil de gerçek bir powermetre ile watt değeri alıyorsanız 3.2 iyi bir rakam. Rüzgar tam arkadan 16.5 km/s idi. Tabi 70 km de 900 m inişte vardı. İniş hız ortalamasını artırırken power ortalamasını da düşürmekte.

@Mad Buddha geçmiş olsun. Nasıl oldu, aşırı yüklenme mi bağlantı hatası mı yoksa başka bir sebep mi?

Yasaklar oncesi haftayi kapattik. Yagmurlu bir haftayi yagmura yakalanmadan atlattim😇
Önümüzdeki hafta da yilin son antreman haftasi. Sonra 2 hafta mola!Screenshot_20201211-231751_Strava.jpg

WhatsApp Image 2020-12-11 at 21.27.21.jpegWhatsApp Image 2020-12-11 at 21.27.21(1).jpeg
Bu geziyi geçen cuma akşamı yaptım. Bir taraftan Kpss ve Yds sınavlarına aynı anda hazırlanıyorum, diğer taraftan da bu yasaklar gerçekten psikolojimi bozdu. En yakın arkadaşlarımla bile görüşemiyorum. Foruma da giremez oldum. Dersler ve yasaklardan fırsat bulabildiğim ölçüde bisiklete binmeye çalışıyorum. Bisiklet tek dayanağım haline geldi.
Henüz kilitli pedala geçmedim. Düz pedal ile bol miktarda yokuş tırmanmak ortalama hızımı önemli ölçüde düşürdü. Özellikle İran Caddesi ve Turan Güneş Bulvarı'nda yokuşlar çok uzun ve dik.
Strava kullanmıyorum bu ölçümü mi fit ile yaptım. Eğer konunun formatına aykırı ise kusura bakmayın.

İlk FTP testi - 20 dakikalık test sonucu FTP 266 watt - 3.69 watt/kg. Tabi önümde daha uzun yollar var eşik civarı ve eşik üstü zone larda sürüş sürelerini arrtırmak, reserve kapasiteleri arttırmak vsvs. May the "force" be with me!

1608105776747.png

Benzin istasyonunda tuvaleti kullanmak için durduğumda kaydı durdurdum ve başlatmayı unuttum ve yarısını yedik yolun, bu sayede giysi askılığı gibi bir rota çıktı ortaya :)
IMG_1871.jpeg

Geri