Scudo Sports

Stanley termosu kadroda nasıl taşıyabilirim?

Scudo
@mariokaldato güzel tasarım abi, senden beklediğimiz hareketler :)
Tabi ki işin şakasiydi benimki. O agirlikta bi seyi oraya takarsan zangir zangir sallanir o cok stabil olmaz. En guzeli arkadaslarin dedigi gidona takilan büzgülü heybeler olabilir ama eminde olamiyorum. Bende de var sendekinin baska bir markasi. Mubarek kütük gbi agir ya ben onu bagaja lastikle sabitliyorum mecbur :)

estağfurullah abi forumdan yazdıklarını okuyoruz, az çok biliyoruz seni :) şu an alternatifler çok var, termos yolda geliyor. sağlam bir yer yaparsam çok iyi olacak, artık günübirlik turlar da bile yanımda çay olur :)
Sahsen tavsiyem daha ufak bir termos alman yönündedir. Asiri büyük ya bu 1.2 ler

Ağır bir termos, umarım sağlam tutabilecek bir aparat bulursunuz. 0.47 lik vacum mug kullanıyorum ben de, kısa mesafede suluk yuvası bol bol yetiyor.

Bende de Stanley Switchback var. Yeni bir gravel almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra kadroda uygun bir yer bulup kullanışlı bir kafes tasarlayacağım. Yaptığım tasarımı da 3D yazıcımdan baskı alacağım. Eğer hoşuma gitmezse kafesi kumaştan anneme diktirip kadroya bağlanacak kısmını yine 3D yazdıracağım. Genelde bu tarz basit şeyleri bu şekilde çözüyorum. Matara kafeslerimi genelde kendim yaparım. Çantaları ise anneme diktiririm :)

Bende de aynı termus var çözüm bulmadim aşırı büyük 100 TL ye decatlon dan termus aldim sorunu çözdüm

• Beğen
Tepkiler: lordOFbolts
@eyzerkan termosumdan aşırı memnunum.
araştırmalarım sonucu çok güzel bir şeye denk geldim ve gayet de matara kafesine yerine tutturabilirim. matara kafeslerinin takıldığı yere ek parça atmış ve vidaları ister aşağıya ister yukarı doğru takarsın (tam anlatamadım sanırım resim ve linki inceleyebilirsiniz :) . gayet mantıklı olmuş. hem bu parçayı hem de termosa uygun matara kafesini 3d yazıcıdan çıktı alacağım ve kopçalarla termosu matara kafesine sabitleyeceğim.termos kadroya zarar vermesin diye klıfta dikeceğim. bir buçuk ay sonra foto atarım :) cevaplar için teşekkür ederim. tekerinize taş değmesin.

234524 dosyayı görüntüle
Kırmızı renkli kayışları esnek filamentle basabilirsiniz. Ya da çok daha kolayı eski iç lastikler de iş görür sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
3d baskı işini İstanbul'dan halledip gönderecek :) devamlı bişeyler basıyor, ben hiç kullanmadım :) iç lastik sıcak havada sıkıntı yaa, ben kumaştan yapmayı düşünüyorum, hem kadro zarar görmez hem de daha sağlam olur.
Anladım hocam. Göründüğünden daha detaylı bir iştir aslında. Bi sorunuz olursa bu konularda seve seve cevaplayabilirim. Umarım yüksek bir verim alırsınız.

İnanır mısınız hem Stanley termos hem de başlıkta bahsi geçen Zefal matara kafesine sahibim ama ev içinde bir kereye mahsus ''oluyor mu bu böyle'' diyerek denemek haricinde sürüşte taşımadım, zira ''çatır çatır'' termosun çizileceğine kani oldum..

@eyzerkan Uygun ölçülerde çadırcılara da diktirebilirsiniz. Bence o kadar fiyata deymez. Hem ekstra cep falan da diktirirsiniz

@eyzerkan Uygun ölçülerde çadırcılara da diktirebilirsiniz. Bence o kadar fiyata deymez. Hem ekstra cep falan da diktirirsiniz
Temel amacı bisiklet için olmasa da decathlon'da da benzer bir ürün var. (link) 40 TL. fiyatı var. Dediğiniz gibi branda çadır işi yapanlar da dikebilir ama benim rast geldiklerim uğraşmamak için ya bilmiyoruz diyor yada çok fantastik fiyat istiyorlar. Çanta tamiri ve üretimi yapan bir yere gidip kalıbını dahi gösterdim, hatta ben kesip ayarlayayım sadece dikimini yapın dedim 300 lira istedi adam. Zaten 300 liraya yapılmışı satılıyor dedim.

@undefined
O kadar fiyat verebileceklerini düşünemedim açıkçası. Muhtemelen tok esnaflardandır fiyat istedikleriniz. Sanırım ben 3D yazıcıya devam :)
Bir de şöyle bir şey var. Bir kaç ay öncesine kadar deri işine hobi olarak girmeyi düşünüyordum. Ama ne olduysa giremedim bir türlü (Sanırım 30lu yaşlarımda uğraşacağım bir hobi olacak benim için). O kadar paralara çıkacaksa güzel deriden bir çanta yapılabilir aslında. Hem çok daha uzun ömürlü ve şık olacaktır. Eğer gözden çıkardıysanız o paraları tavsiye ederim.
@undefined leather flask cage diye aratırsanız güzel modeller var

700*35 + 38 iki çift lastik içinde kullanabileceğim yedek iç lastik alacağım ne önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Temel amacı bisiklet için olmasa da decathlon'da da benzer bir ürün var. (link) 40 TL. fiyatı var. Dediğiniz gibi branda çadır işi yapanlar da dikebilir ama benim rast geldiklerim uğraşmamak için ya bilmiyoruz diyor yada çok fantastik fiyat istiyorlar. Çanta tamiri ve üretimi yapan bir yere gidip kalıbını dahi gösterdim, hatta ben kesip ayarlayayım sadece dikimini yapın dedim 300 lira istedi adam. Zaten 300 liraya yapılmışı satılıyor dedim.
O arkadaşa 230 adet kufur listesi hazirlayip, maille yollayalim , iclerinden beğendiğini secsin. Deli mi ne 300 lira nedir ya ?

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: ÆSir ve MakRo
@Mehmet Altuğ hocam bu clc matara kafesine taktığımız mataraların çapı ne acaba. Bendede stanleyin 1 litrelik termos var bende çağı 9cm. Sizin termosların çapı nedir acaba.

@Mehmet Altuğ kullanmış olduğunuz termosların çapı kac cm acaba. Stanley 1 lt termos var bende çapı 9 cm. Bu matara tutucuya sığar mı

Aynı sorunla ben de cebelleşmekteyim, güncel çözüm önerisi var mı acaba matara kafesi olarak.

Aynı sorunla ben de cebelleşmekteyim, güncel çözüm önerisi var mı acaba matara kafesi olarak.

Termosun büyüklüğüne bağlı olarak bu işe yarayabilir: (link)

• Beğen
Tepkiler: ugurus ve Takunya
Geri