sallehpaul
İkitekerbirkitap
- Tepki
- 221
- İsim
- Salih AYDIN
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Cyclocross
@mariokaldato güzel tasarım abi, senden beklediğimiz hareketler 
Tabi ki işin şakasiydi benimki. O agirlikta bi seyi oraya takarsan zangir zangir sallanir o cok stabil olmaz. En guzeli arkadaslarin dedigi gidona takilan büzgülü heybeler olabilir ama eminde olamiyorum. Bende de var sendekinin baska bir markasi. Mubarek kütük gbi agir ya ben onu bagaja lastikle sabitliyorum mecbur@mariokaldato güzel tasarım abi, senden beklediğimiz hareketler![]()
Sahsen tavsiyem daha ufak bir termos alman yönündedir. Asiri büyük ya bu 1.2 lerestağfurullah abi forumdan yazdıklarını okuyoruz, az çok biliyoruz senişu an alternatifler çok var, termos yolda geliyor. sağlam bir yer yaparsam çok iyi olacak, artık günübirlik turlar da bile yanımda çay olur
![]()
Kırmızı renkli kayışları esnek filamentle basabilirsiniz. Ya da çok daha kolayı eski iç lastikler de iş görür sanırımaraştırmalarım sonucu çok güzel bir şeye denk geldim ve gayet de matara kafesine yerine tutturabilirim. matara kafeslerinin takıldığı yere ek parça atmış ve vidaları ister aşağıya ister yukarı doğru takarsın (tam anlatamadım sanırım resim ve linki inceleyebilirsiniz. gayet mantıklı olmuş. hem bu parçayı hem de termosa uygun matara kafesini 3d yazıcıdan çıktı alacağım ve kopçalarla termosu matara kafesine sabitleyeceğim.termos kadroya zarar vermesin diye klıfta dikeceğim. bir buçuk ay sonra foto atarım
cevaplar için teşekkür ederim. tekerinize taş değmesin.
234524 dosyayı görüntüle
Anladım hocam. Göründüğünden daha detaylı bir iştir aslında. Bi sorunuz olursa bu konularda seve seve cevaplayabilirim. Umarım yüksek bir verim alırsınız.3d baskı işini İstanbul'dan halledip gönderecekdevamlı bişeyler basıyor, ben hiç kullanmadım
iç lastik sıcak havada sıkıntı yaa, ben kumaştan yapmayı düşünüyorum, hem kadro zarar görmez hem de daha sağlam olur.
Temel amacı bisiklet için olmasa da decathlon'da da benzer bir ürün var. (link) 40 TL. fiyatı var. Dediğiniz gibi branda çadır işi yapanlar da dikebilir ama benim rast geldiklerim uğraşmamak için ya bilmiyoruz diyor yada çok fantastik fiyat istiyorlar. Çanta tamiri ve üretimi yapan bir yere gidip kalıbını dahi gösterdim, hatta ben kesip ayarlayayım sadece dikimini yapın dedim 300 lira istedi adam. Zaten 300 liraya yapılmışı satılıyor dedim.@eyzerkan Uygun ölçülerde çadırcılara da diktirebilirsiniz. Bence o kadar fiyata deymez. Hem ekstra cep falan da diktirirsiniz
O arkadaşa 230 adet kufur listesi hazirlayip, maille yollayalim , iclerinden beğendiğini secsin. Deli mi ne 300 lira nedir ya ?Temel amacı bisiklet için olmasa da decathlon'da da benzer bir ürün var. (link) 40 TL. fiyatı var. Dediğiniz gibi branda çadır işi yapanlar da dikebilir ama benim rast geldiklerim uğraşmamak için ya bilmiyoruz diyor yada çok fantastik fiyat istiyorlar. Çanta tamiri ve üretimi yapan bir yere gidip kalıbını dahi gösterdim, hatta ben kesip ayarlayayım sadece dikimini yapın dedim 300 lira istedi adam. Zaten 300 liraya yapılmışı satılıyor dedim.
Aynı sorunla ben de cebelleşmekteyim, güncel çözüm önerisi var mı acaba matara kafesi olarak.