Scudo Sports

Sssss...!!!! Rosaaaa..!!!

Scudo
@Bülent ÖZER

Evet anlıyorum, lakin bizim site sürüngenlerle alakalı yani bisikletle alakalı bir site değil :) onu hatırlatayım da :) bisikletiniz gerçekten hoş olmuş, cesaret gerektiren bir şey yapmışsınız gerek renk seçimi gerekse desen seçiminde, güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
çok yakında daha değişik bir görüntü ile karşınızda olucak.:D

valla çok hoşş olmuş bence bunun adı PINCIR olsun.... :))

Koleksiyonluk bi bisiklet olmuş. çok beğendim

Söyleycek kelime bulamıyorum . Dehşet,canavar ne söylesem anlatmaya yetmez.Süper olmuş :D Güle güle kullan

püskürtme boyamı :d ciddi ciddi piton derisimi :D süper ötesi ya dehşet verici:D

@Bülent ÖZER

Bu resimdeki Adam kim yahu :eek: konum hacklenmiş herhalde

Bülent Abi, milyonda bir ihtimal gercek olmus! :)

Imageschak sitesi resme link verirken senin linkinle cakismis bu adamin fotograf linki ve linkler yer degistirmis. Saka gibi, ama öyle :)

hahaha :D yani benim bisikletin resmide adama gitmiştir .korkmuştur bu ne diye :D neyse Halilcim bu konuyu kilitliyelim bir zahmet bisiklet çok değişti zaten.

Son halini de bir görseydik keşke kilitlenmeden...

Bu arada gerçekten kadro uğraştığınıza değmiş ama bisikletin genel teması da konuya uydurulabilse çok daha güzel olabilirdi. Sanırım bisikletin kendi ününü bastırabilirdi.

Tebrikler başarılar. Gerçek deri zaten mantıksız birşey, imitasyon kullandığınız için de teşekkürler.

Geri