Scudo Sports

Sssss...!!!! Rosaaaa..!!!

Bülent abi şaşırdım desem inanma şaşırmadım garip ama güzel olmuş
Senin istediğin gibi alışılagelmişten uzak senin olduğu belli :)

Hala daha anlayamadığım nokta yuvarlak dönüşleri nasıl döndürdün ek yerleri yakından bakmadan belli olmuyor ki kesin görünmüyordur..
Nasıl kıvırdın büktün anlayamadım :)

Ama öğrenmek isterim ;)

Güzel olmuş Bol pedallı günler düşürme, çizdirme :)

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Scudo
merhaba

yapılanı eleştirmek için değil söylediklerim sadece kendi fikrim vejeteryan değilim fanatik hayvan hakları savunucusu da değilim ama hayvan derilerinin süs için kullanılmasına karşıyım. Üşüyorsanız palto yapabilirsiniz (tabi nesli tükenenlerden değil) karnınız açsa yiyebilirsiniz ama bence yılan derisinden ayakkabı timsah derisinden çanta yapamazsınız. Taklit bile olsa hoş değil

@Ercan Bayram

tatlı dille büktüm Ercanım bir laf varya tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye "sen ne şirin şeysin öyle dedim" kendi kendine yapışıverdi kadroya.:D :D :D 1,5 günümü aldı ama full ,yani yemek yeme ve diğer doğal ihtiyaçlarımı kullanma hakkımı kullanmadım.:D

@Bülent ÖZER

Peki abi bu ısıtınca yüzeyi kavrayan tipte bir çıkartmaya mı bastırdın deseni...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@Hasan Çağrı

Çağrı netten bir arkadaştan aldım .ısıtınca yumuşuyor haliyle gerçek deri değil :D :D :D

• Beğen
@Bülent ÖZER

Yok zaten gerçek olmadığını biliyorum :) Sanırım yuvarlak hatları ısıtarak yaptın bunu çözmek için sormuştum...

• Beğen
@Hasan Çağrı

evet aynen öyle fakat desenleri iyi hesaplamak ,güzel kesim yapmak, kaplama altında hava bırakmamak lazım

• Beğen
bülent abi kadro kaplamanız çok süper olmuş bunu yapan arkadaş herkimse doğrusu benim kadar usta birisiymiş helal olsun benim yaptığım kaplamalarımıda görmeni tavsiye ederim

@krbyk

teşekkürler. bu arada ben kapladım yahu :D

Birde tıssss sesi çıkaran bir zil takın,arkamdan böyle bi bisiklet gelmesini istemem doğrusu adamı sokacakmış gibi korkutur.şaka bi tarafa çok farklı ve güzel olmuş bence. bozmadan böyle kullanın derim.

aman allahım fenalaşıyorum pc başında bayılacam galiba

abi güzel bi kaplama cok süper bir işçilik

• Beğen
bülent abi bi noktada seni uyarmak isterim eğer kapladığın folyonun üzerinde laminasyon uygulaması yoksa belirli bir zaman sonra silinir haberin olsun. Sebebide şundandır;bu desenler folyonun üzerine baskı ile yapılır o da haliyle silinir sana bahsettiğim karbon folyolarda silinir fakat bendekiler laminasyonludur asla silinmez

Kaplama deseni olarak yılan derisi çok yaratıcı bir seçim olmuş. El işçiliği için de tebrik ediyorum. Çok emek vermişsiniz. Seyretmesi bile ayrı bir zevk.

• Beğen
Geri