Scudo Sports

Sssss...!!!! Rosaaaa..!!!

sanki yılan gelmiş de rossayı yemiş sende yılanın kuyruguyla başını kesmiş koymussun buraya

çok orjinal olmuş ben air brush felan sandım

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Scudo
Kardeş sende bisiklet sürücülüğü boyutundan bisiklet stilistliği boyutuna geçiş var gibi, hadi hayırlısı bakalım bence bunun gerisi de gelir artık.

bülent kardeş ne yaparsan yakıştırıyorsun abi bunu yabancı sitelere koyalım bende hiç göremdim böyle desende bir rosaa

• Beğen
kankam akşam saat kaç olursa olsun sendeyim haberin olsun , bir dokunmak elimi sürmek isterim . . :)

süpersin :)

• Beğen
yaw demiştim,benim kızla fazla uğraşmayın,o fazla makyajı sevmez,
neden:çünkü doğaldır,safkandır:boese157:

eline sağlık bülentcim,harika bi çalışma olmuş,ama,ama amaaaaa,de rosaya,yakışmamışmı desem????

• Beğen
bu bisikletten bir tane daha olduğunu sanmıyorum .iki kutu boya sıkmak işin en kolay yani siyahlar,maviler ,yeşiller den sıkıldım , benim için önemli olan farklı olmak ve yapılanı yakıştırmak saatlerce uğraşmamın mükafatını sizlerden gelen beğeni ile almış olduğumu düşünüyorum herkese teşekürler

• Beğen
Tepkiler: ateze ve hız
yılan derisi kaplama bisiklet ilk defa görüyorum süper olmuş işçiliği de çok iyi olmuş gerçektende siz kendinizi aşmışınız :D kazasız sürüşler

• Beğen
Ciddi manada ellerinize sağlık.Çok güzel bir bisiklet olmuş. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

• Beğen
allah özene benzene kaplatmıs :) bende yapcam banane banane .:)))

Şaka bir yana Tebrikler

• Beğen
@Bülent ÖZER

abicim bu piton değil engerek:) eminmisin sen pitonu avladıgından engerek olmasın,cünkü bu engerek derisi:) ,çokta zehirlidir engerek ama pitonun zehiri yok :) bu arada eline de sağlık abicim kusursuz olmuş...

Geri