Scudo Sports

SSE için dx.com'dan aldıklarım geldi (resim+video)

Scudo
Şöyle üstten bir okudum da... Öncelikle kargo süresi aklıma geldi. Baktınız uzun sürüyor, ürün hala gelmedi. Oradakilerle iletişime geçince bir cevap alıyorsunuz mutlaka. Ama genelde aynı cevap geliyor: bekleyin, kargonuz yolda. Bir seferinde 45 gün civarı beklemiştim. Ama sonunda sağ salim geldi ürünler.

Diğer aklıma gelen farın çalışma süresi. Orada yazılı sürelere pek güvenmeyin. Bendeki far için yanlış hatırlamıyorsam 2-3 saat falan yazıyordu. Ne 3'ü, en az 6-7 saat çalışıyor. Ama eski farımda da 4 saat diyordu. Taş çatlasın 2-2,5 saat çalışıyordu. Bu konularda kullanıcı yorumları daha güvenilir gibi duruyor. Ancak işten anlayan anlamayan herkes de yorum yazabiliyor bunu da göz önüne almak gerekir.

Merak ettiğim bir konu ise; acaba kısmi gönderimde (hani yurt dışı yıllık 5 hakkımız var ya normalde) alış veriş haklarından birisi fazladan düşmüş oluyor mu? Bu sayının pek önemsenmediğini biliyorum ama hani olur da denetime takılırsak diye soruyorum...

Bu arada hayırlı olsun. :)

@Serden Us

Teşekkür ederim. Şöyle söyleyeyim kardeşim 2700 mahlık pili full doldurup 3 gün üst üste 1-1.5 saat akşamları yaktım henüz zayıflamadı bile ışıması. Sitede 40 dk diyor ancak pilin etkisi olur mu yada ne kadar etkili veya normal alkalin piller ile ne kadar olur bilemiyorum. Daha önce iki kez lastik almıştım ayrı ayrı bu siparişler de üç parça ayrı ayrı geldi etti beş şimdi schwalbe marathon plus smart guard sipariş verdim inş bayramdan önce gelir toplam 6 olmuş oluyor sanırım şu anda gümrükte takip ediyorum bakalım takılacak mı. Aslında pek endişe de etmiyorum takılırsa öder alırız yapacak bir şey yok. Ayrıca forumda bir yılda onlarca ürün getirten var sanırım sıkıntı olmaz. Olursa da buradan bilgi veririm gümrüğe ne sebeple takıldığı hakkında. Ürün ortalama 1 ayda geliyor en erken de 15 gün sanırım bu arada 45 günü de duymuş olduk. Elbette karşıdaki cevap hep öyle olacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: S26
Arkadaslar bu siteyi de öneririm (link) By alibaba Burdaki fiyatlar ebaydan dx ten daha uygun özellikle çanta km saati ve aydınlatma araclarında :)

@Berat Öztürk

Evet denemek lazım.. uygun fiyatlar.

@Salih Eroğlu
Ürün 7 Ağustosta sağ salim elime ulaştı. Video eklemek isterim ama henüz çekme fırsatım olmadı. Beklentilerimin çok üstünde bir aydınlatması var. Kör edici bir ışık. 1 saniye bile bakmak mümkün değil. Gece sürüşümde ön far olarak kullandığım (link)ürün bana göre iyiydi. Fakat 1600 lümenlik creeyi yakınca 50 metre önümdeki tüm sokak aydınlandı. Odaklanabilir bir yapısı da var. Uzun menzil olarak adlandırılan bu özelliğe getirince karşıdan gelen araç sürücüleri sellektör yakıyor, gözlerini aldığı için. Biraz tehlikeli diyebiliriz. Alüminyum alaşım gövde çok sağlam. Ayrıca ledin hemen dış kısmı biraz ısınıyor, fakat eli yakmıyor. Paketle beraber 2 adet UltraFire 18650(notebook bataryasındaki pilin aynısı) şarj edilebilir pil geldi. İstenirse küçük bir aparatı da ve 3 adet AAA(ince) pil ile de çalıştırılabiliyor. 18650 pilin avantajı mAh değerinin yüksek olması, yani daha uzun süre dayanıyor. Fenerin 5 modu var. Sürekli yüksek/orta/kısık ışık, hızlı yanıp sönen yüksek ışık ve SOS yüksek ışık(3 seri, 3 yavaş, 3 seri). Hızlı yanıp sönen modda ev disko gibi oluyor. Kısacası bu fiyata bu kalitede, pili ve şarj aleti de dâhil olan bir set bulmak çok zor. Piyasada bolca reklamı dönen Heider CF1'den daha kaliteli ve daha güçlü. Aynı zamanda yarı fiyatına. Fırsatım olursa video çekip eklemek isterim. Kazasız pedallar...

Heider CF1 e çok benziyor fener hani şu reklamı yapılan hatta bataryası da aynı sitesinde 39 TL diyor batarya + şarj cihazına burda ürünle 16 lira :)

Farlar çok güzel yarın ininal kartımı çıkarttım bende km saati,ön-arka far alacağım :D

@Halil EROĞLU
hayırlı olsun bu ürün de alınabilir demekki.. teşekkürler.
@Murat Saygin
Evet tip olarak çok benziyor ve ışıma gücü de fena değil gece çıktığımda çok fazla dikkat çekiyor.
@Umut Kılınç37
Şimdiden hayırlı olsun umut kardeş.

Geri