@Salih Eroğlu
Ürün 7 Ağustosta sağ salim elime ulaştı. Video eklemek isterim ama henüz çekme fırsatım olmadı. Beklentilerimin çok üstünde bir aydınlatması var. Kör edici bir ışık. 1 saniye bile bakmak mümkün değil. Gece sürüşümde ön far olarak kullandığım (link)ürün bana göre iyiydi. Fakat 1600 lümenlik creeyi yakınca 50 metre önümdeki tüm sokak aydınlandı. Odaklanabilir bir yapısı da var. Uzun menzil olarak adlandırılan bu özelliğe getirince karşıdan gelen araç sürücüleri sellektör yakıyor, gözlerini aldığı için. Biraz tehlikeli diyebiliriz. Alüminyum alaşım gövde çok sağlam. Ayrıca ledin hemen dış kısmı biraz ısınıyor, fakat eli yakmıyor. Paketle beraber 2 adet UltraFire 18650(notebook bataryasındaki pilin aynısı) şarj edilebilir pil geldi. İstenirse küçük bir aparatı da ve 3 adet AAA(ince) pil ile de çalıştırılabiliyor. 18650 pilin avantajı mAh değerinin yüksek olması, yani daha uzun süre dayanıyor. Fenerin 5 modu var. Sürekli yüksek/orta/kısık ışık, hızlı yanıp sönen yüksek ışık ve SOS yüksek ışık(3 seri, 3 yavaş, 3 seri). Hızlı yanıp sönen modda ev disko gibi oluyor. Kısacası bu fiyata bu kalitede, pili ve şarj aleti de dâhil olan bir set bulmak çok zor. Piyasada bolca reklamı dönen Heider CF1'den daha kaliteli ve daha güçlü. Aynı zamanda yarı fiyatına. Fırsatım olursa video çekip eklemek isterim. Kazasız pedallar...