Scudo Sports

Sr suntour xcr 011 maŞa nasil

murat52

Daimi Üye
Tepki
105
Herkese selamlar sr suntour xcr 011 maŞa nasil, tecrÜbesİ olanlardan bİlgİ paylaŞimi İstİyorum ayrica modaratÖrlerde konuya katilabİlİr saygilar.

Scudo
Kullanıyorum,orta düzey bir maşa fakat dezavantajı ağır olması.

Sol taraf yaylı, sağ taraf nitrojen kartuşlu, modeline göre kilitli ve reboundlu sistem.

ben kullanıyorum xcr 011 remote control gidondan kilitli gayet memnunum kozmetik olarak sorunu çalışan kısım siyah orası renk atması yapıyor. ama gayet iyi çalışıyor kış şartlarında kullanma mkanım olmadı hassaslığını kaybediyor mu bilmiyorum ama gayet hassas. ufak yerlerde bile küçük hareketleri oluyor :) bilmediğim içinde kitlenebilen maşalar daha çabul bozuluyo die bi duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorm

Orta düzeyde güzel ayrıca ağırlığından dolayı çok iyi bir antrenman maşası diyebiliriz.Kış ayında da performansında değişme yok, yaylanmadan kaynaklı renk atması oluyo, yarış falan düşünmüyorsan al pişman olmazsın. Zevk için arazide gezerken, şehirde turlarken ve uzun yola çıktığında işini fazlasıyla görür. Benim kullandığımın çalışma mesafesi resimde gözüküyo arazide baya bi zorluyorum tabi amatörce
https://www.bisikletforum.com/a/img507/3107/dsc01194ve.jpg

Geri