Scudo Sports

Sporcu lisansı nasıl çıkarılır?

Antrenman yapmaktan başka seçeneğin yok. geç olmadan görüş antrenör ile alırsa başlarsın hemen. senin kategorindeki kişiler gerçekten çok güçlü. şansın az açıkça söylemek gerekirse.

Scudo
fakat bisikletim memlekette, burda bisikletim yok ve antreman yapma gibi durum söz konusu değil :(

biran önce buldunduğun yerde gsim bisiklet klübüne gidicen antrenörle görüşücen o zaman, zaten avatarından gördüğüm kadarıyla mtb bisikletin var, onunla yapacağın antrenmanlar bi işe yaramaz. antrenör alırsa zaten bisiklet ayarlar başlatır hemen antrenmanlara.

peki pazartesi günü kayseri gsim ye gideceğim

avatardaki bisikletin nesi var?neden antremanlarda işe yaramaz?donanımdan dolayı filan mı?

mtb olmasından dolayı. mtb ile yol bisikletçiği yapmak zor olsa gerek :D

ben mtb ci olmayı düşünüyorum ;) yol bisikletçiliğinin türkiye yollarında biraz zor geliyor bana

@Gürkan Karataş

bende kendi bisikletiyle yarış koşan sporcu vardır demedim ?

anlamadım şimdi gsim de sadece yol bisikleti için mi branş var?mtb yok mu? ayrıca her ildeki gsim de bisiklet antronörü var mı?

biraz önce kayseri gsim 'yi aradım fakat kayseride bisiklet klübü olmadığını söylediler.Ne yapcam şimdi? :(

ferdi olarak yarışabilirsin.

Amaca hizmet eden nadir konulardan. Bir vatandaş sormuş diğerleri de cevaplamış. Net :harika:

Konu hortlamis.

Gerçi iyi olmuş. Yeri gelmişken sorayım.

Bisiklet kulübü kurmak zor mu? Bununla ilgili yazılı mevzuat göremedim.

Konuyu yıllar sonra mezardan kaldırayım. Kulüp lisansı ile Ferdi lisansın ne farkı vardır şuanda? Ferdi lisans alırsak federasyon yarışlarına nasıl girebiliriz? GSİM Kulüpleri nasıl bulunur ve nasıl girilir?

arkadaşların dikkatine benim lisansım ferdi lisanstır ,son kullanma tarihi ise 31 /12 /2018 ,ocak ayından itibaren lisans yenilemesi başlar ,geçen sene 10 lira para verdim ,bu senede o kadar olur ,yarışlara katılmasamda ferdi lisansımı her sene yenilerim ,temmuz ayında kartepe tırmanış yarışı için ferdi lisans isteyecekler şimdiden lisansı uzatacağız demektir,ayrıca gran fondoların pahalı bi etkinlik haline gelmeside çok kişi tarafından eleştirilmektedir ,federasyon yarışlarına girebilirim engel yok yanlız 60 mastır henüz konmadı ,sayın erol küçükbakırcı bir düzenleme yapar ise 60 mastırda federasyonda yarışlar pekala olur ve hatta 65 artı,istanbul gibi büyük bir kente gran fondo yakışırda hala daha bi gran fondo göremedik ,istanbul için büyük kayıptır,,kendi ilinde yapılan gran fondolar katılımcılara ucuz gelebilir ,istanbulda olan biri için antalya çeşme alanya marmaris etapları artık tuzluya mal olmaktadır ,bekiliyoruz istanbul gran fondosunu ,katılımın çok olacağını tahmin ediyorum ,tabi gene konu ücret meselesi olacaktır

Dostlar Selam,
Ben forumdaki bazi arkadaslar gibi Yurtici ve Ulkeler arasi bisiklet turlarina cikmak istiyorum. Sporcu lisansi almamizin bize bir faydasi var mi ?

@DayKnight

Bildiğim kadarıyla yok.Yarışlarda kulanılmak üzere çıkartılıyor.

yarışmalarda sağlık raporu yeterli mi yoksa bisiklet lisansı isteniyormu? sanırım yurtdışı yarışmalarda geçerliliği yoktur burdaki verilen lisansların

en son likyagranfondo için istenen belgelere bakarken şunu gördüm ya lisans yada son 6 ay içindeki alınan tek hekim imzalı rapor galiba ikisinden biri oluyor... sadece sağlık raporu ile katılım olabiliyorsa lisans çıkarmaya gerek yok o
z aman

@dryakup23
Federasyonun yarışlarında lisans gerekiyor. Yurtdışı müsabakalara katılacaksanız, federasyondan UCI lisansı da çıkartabilirsiniz. Belediyelerin veya özel kurumların düzenlediği yarış ve granfondolara (granfondo, yarış değildir) katılım için genelde sağlık raporu yeterli oluyor.

Geri