arkadaşların dikkatine benim lisansım ferdi lisanstır ,son kullanma tarihi ise 31 /12 /2018 ,ocak ayından itibaren lisans yenilemesi başlar ,geçen sene 10 lira para verdim ,bu senede o kadar olur ,yarışlara katılmasamda ferdi lisansımı her sene yenilerim ,temmuz ayında kartepe tırmanış yarışı için ferdi lisans isteyecekler şimdiden lisansı uzatacağız demektir,ayrıca gran fondoların pahalı bi etkinlik haline gelmeside çok kişi tarafından eleştirilmektedir ,federasyon yarışlarına girebilirim engel yok yanlız 60 mastır henüz konmadı ,sayın erol küçükbakırcı bir düzenleme yapar ise 60 mastırda federasyonda yarışlar pekala olur ve hatta 65 artı,istanbul gibi büyük bir kente gran fondo yakışırda hala daha bi gran fondo göremedik ,istanbul için büyük kayıptır,,kendi ilinde yapılan gran fondolar katılımcılara ucuz gelebilir ,istanbulda olan biri için antalya çeşme alanya marmaris etapları artık tuzluya mal olmaktadır ,bekiliyoruz istanbul gran fondosunu ,katılımın çok olacağını tahmin ediyorum ,tabi gene konu ücret meselesi olacaktır