Scudo Sports

Specialized Venge Pro 2014

Scudo
@Ertuğrul Mengi

senin vermiş olduğun bilgilerle bu jantı aldım, dandik diyor bir de adama bak :))

@UptownRyder

bu biraz maddi olanaklara bağlı kardeşim. bisiklete şu kadar para verilir mi paradoksuna hiç girmeyeceğim.
eğer maddi olarak seni zorlayacak bir bisiklet almak istiyorsan, bence almamalısın. varsın pinarello yazmasın, specialized yazmasın. gökhan toros kardeşimiz çok güzel bir bisiklet topladı mesela gayet güzel bir fiyatla. çok iyi bir örnek.

bana gelirsek; bisiklet sporunu çok seviyorum, vaktimin büyük çoğunluğunu bu spora harcıyorum. o yüzden vermiş olduğum paralara pek acımıyorum açıkcası. çünkü karşılığını Allaha şükür sağlık olarak geri alıyorum. uzun müddet sonra beni gören insanlar ne kadar zayıfladığıma şaşırıyorlar. düşünün. hayatımı fiziksel ve zihinsel olarak çok değiştirdi.

@Onur Ali İmren

teşekkür ederim onur kardeşim.

hor kullandığım söylenemez, gözüm gibi bakıp, bakımlarını da yapıyorum. neden çatladığını ben de anlamıyorum.
specialized firması da açıklık getirmedi. sadece yenisini verip duruyorlar, sağolsunlar :)

@doğan_69

Doğan,

abi bugün öylesine sürdüm akıcılığı hoşuma gitti. hava yağışlı olmazsa, yarın test edeceğim :) o zaman ayrıntılı yazarım sana:)

@Ali Demir

Bu bilgileri "sakıncası yoksa" bizimle de paylaşmanızı rica ediyorum. :D

@Ali Demir Dedikleriniz gerçekten mantıklı :) böyle bir bisiklet alacağım durumum yok ve muhtemelen uzun süre de olmaz.Benim ayırdığım bütçe 1600 dolar civarı şimdilik.Ben bisikleti arkadaş, ulaşım aracı yani her şeyim gibi görüyorum yani verdiğim paraya acımam hiçbir şekilde.Böyle bir bisiklet alsam hakkını vermem onu biliyorum.Günde yaptığımı toplasanız 100 km ya vardır ya yoktur zaten.Merak ettiğim konu acaba siz böyle Federasyon yarışlarına falan katılıyor musunuz? :)

benim bu markaya olan güvenim sarsıldı,aynı durum salcanoda olaydı burası yangın yeriydi ha:) speşılayza kimse ses çıkartmıyo nedense geçenlerde de pinarello harcanmıştı:)

Bunu da harcarız ama yeri değil :)

Bir kadro daha bu hale gelir ise,konu bende:kedicik:

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Ali hocam yeni jantların hayırlı olsun..Mükemmel bir bisiklet..Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :)

dag bisikleti seviyorum ama harbiden çok güzel duruyor maşallah beyaz şimşekk :D

@UptownRyder
Ister sadece pazar gunleri kullan, istersen marekete git gel; Gucun yetiyorsa cebindeki paranin satin alabilecegi en iyi bisikleti al, bisikletleri al. Emin ol o fiyat farklarinin sebebi cok barizdir, firsatin olursa kullan gor. Ama sacma mi diye sorma.

Paran varsa bastir al guzel kardesim. Almayanin/alamayanin gonlunu hos tutmak gibi sorumlulugun da yok. Yarismayacaksan ne geregi var diyeni, fakir edebiyati yapan tipleri de pek sallayip ciddiye alma. Dinledigin zaman oyle sana birsey katacak tipler degiller zira.

@Ali Demir
Hocam cidden cok guzel bir makina. Iyi gunlerde kullan. (Sram grupset ile campagnolo jant seti biraz uyumu zedelemis ama olumcul degil tabii)

Not: Simdi gordum jant seti degimis, cuk oturmus, daha bi super olmus.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Offff bunasıl bisiklet ya kendi bisikletimden soğudum :( fiyatı nedir acaba belki ileride sahip olurum :) @Ali Demir

@Ali Demir abi selamlar,bu venge kadrodaki pro-comp-sport-elite vs farkları nelerdir? Tarmaclarda karbon örümü farkı var bunda nedir,teşekkürler.

specialized carbon kadrolarda fact 9 r 10r 11r diye bir sınıflandırma var ve kadroya göre donanım yükseliyor bir arkadaşımda tarmac aldı ultegra donanım bisiklet olarak kullandım ve tarmaca saygı duruşunda bekledim :D bu arada ben mtb kullanıyorum ama yol bisikletlerinede ilgim artıyor ve kondisyon antrenmanlarım hızla devam ediyor bu aralar havalar çok soğuk olsada :D

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu kadro şekli ne tür diye geçiyor? Üst borusu sanki çok aşşağıya gidiyor gibi geldi bana bu aletin. Bir sorum daha var, niçin bu kadar pahalı bu kadro? Markası haricinde sizce özelliği nedir?

Güzel alet, alan arkadaş sanırım forumda yok ancak kullanan arkadaşlar güle güle kullansın :D

Geri