Scudo Sports

İnceleme Specialized Sirrus Elite

Scudo
cok iyi bir inceleme olmus. uzun zamandir ssc elite alip almama konusunda gidip geliyordum. ozellikle 2016 model ile olan bilgileri vermeniz cok iyi olmus ayrica tesekkurlerimi sunarim.

@İbrahim A. barendlerin markası nedir nereden aldınız? ayrıca barendlerin montajı için elcikleri değiştirdiniz mi yoksa uyumlu mudur?

@k3mal Barendleri akti fpedaldan aldım, markası specialized targa 100 lira. Takmak için elciğin dibini falçeta ile uçurmak gerekiyor.

Supermis gule gule kullanin fiyatini goremedim acaba kaca aldiiniz? Bide bu hangi tür bislet oluyor acaba fitness mi?

@Kuzey Ege Belki inanmayacaksınız ama letsgo da bana göre çöp sayılabilecek adı duyulmamış bisikletler bile 300 TL ye alıcı buluyor.

@İbrahim A. Güle güle kullanın. Ben de aktifpedaldaki satıcının tavsiyesi ile sirrus modelinde karar kıldım 2014 yılında sirrus comp disc modelini aldım. Aynı duyguları ben de hissetmiştim hala da bisikletimi çok seviyorum. Ancak zert karbon maşalı ve daha ucuz olan sirrus comp ( v frenli) modelini almadığıma biraz pişmanım. Zira temiz asfaltta bir sıkıntı olmasa da bozuk yolda titreşimi alu maşa ile çok hissediyorsunuz. Bir kez arnavut taşlı yolda gideyim dedim 200 metre sonra pes ettim.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@mariokaldato geçenseneki fiyatı 950 usd. bu sene ellerinden XS kalmış, boyu 158cm ve altı olanlar için bir tane 2300 TL'ye bırakıyorlar.

2016 modeli: aynakolu ve aktarıcısı daha düşük modeli 1100 usd olmuş. peşinde biraz indirim yapıyorlar

@erdsde teşekkür ederim, hayırlı olsun :)

2016 elite ben satın aldım, araştırırken kafam da karışmıştı maşa hakkında ama maşası aluminyum değil karbondur, bilginize...

(link)

linkten detaylarını inceleyebilirsiniz.

@sailorcun

Ben de inceledim, maşa karbon aynen devam. Ama aynakol ve ön vitesi düşürdüklerini söylemişlerdi.

• Beğen
Tepkiler: sailorcun
@İbrahim A. evet ufak tefek değişiklikler var, 2016'da da frenler daha iyi mesela. ama ben yine de dış görünüş olarak da 2015'i beğenmiştim. 2015 modelden sadece xs kaldığı için 2016 almak zorunda kaldım :(

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Frenleri degistirdikleri cok iyi olmus. Tektronlar rezalet cunku. Korna olarak kullaniyorum frenleri.

@TheRock
Korna olarak kullanma mecburiyetin yok.firmaya başvur derhal değiştirsinler.tecrübeyle basit.siz sıkıntı yaşıyacağınıza onlar sıkılsınlar bu derdinize care bulsunlar ( ki talep oldugunda buluyorlar)

degistirmiyorlar valla yeni pabuc istiyorsaniz verelim tektronlar boyle deniyor

@TheRock
Ne demek yeni papuç.o frenlerde kronik uyumsuzluk var.telefon ac ve tuketici mahkemesine verecegim de. Bir Dunya para veriyorsun, o paranın içinde ahlakli hizmet var sen bu parayla o demir parçasini degil hizmetide aliyorsun.Biraz ısrarla hakkını iste. Hatta ben şimdi bi telefon açayım aktif pedala.

@TheRock Tel: 0 (212) 213 35 88 numaradan Halil beye ile görüştüm ( netten baktığım kadarıyla mağaza müdürü )
Bu modelde kronik sıkıntı mı var soruma "yok" dedi ama anlaşılıyorli 2016 yılında fren sistemlerini değiştirme sebebi bu kronik durum.

Önce işte disk frenlerde yağlanmadan diye ezberden bir şeyler anlatmaya başladı ve ben bir tanıdığın başına geldi ve derhal ön freni değiştirdiniz bir başka müşteriye ise balataları değiştiririz demem üzerine ürünü getirin bakalım dedi.

@TheRock sen izmirden mi aldın bisikleti ? ( o frenleri kesin değişmesi lazım, ayrıca bunlar nasıl firma anlamıyorum. firma dediğin tüm şübelerde aynı kalite olmalı, bunlarda adamına göre muamele yapıyor ) Dünya markalarının da içine ediyorlar.:(

Halil Bey mudur dogrudur. bakalim bugun biraktigimda yoktu kendisi yarin teslimde gorusurum. Izmir den aldim. ne yazikki haklisiniz durum bu ulkemizde hemen hemen her saticida

Halil beyin tarzını ben hiç beğenmedim ama facebook sayfalarına açıktan bir kaç satır yaz ve hakkına sahip çıktığını belirt. Maalesef bizde "hep yersen" mantığı hakimdir, tüccar ise sadece malını satana kadar şen, şakraktır ama ilk arızada kazık ın istikameti hep müşteriyi gösterir. Ben facebook sayfalarına ve özellerine de yazdım. Bence sizde yazın. O ses için Decathlonu ayağa kaldırmıştım, söyledikleri şeyde Bu Halil beyin benzer bir cümleydi...:(

Şu sesin bir videosunu çekip burada yayınlarsanız, hatta youtube da bile yayınlanır, bu durum nasıl normal olduğunu sorgularız.( Hep yersen, hep yersen, satılana kadar şirinlik :) )

@TheRock

Geri