SSE yi dün canlı inceledim. meret çok yakışıklı öyle böyle değil. fotoğraflara bakıp olacak bir şey değilmiş. diğer fikirlerimi benim konuda biliyorsunuz. hayırlısı olsun sizin başlıkta da SSE için duymak istediklerimi duymaya devam ettim.
@İbrahim Akgül Bende sirrus u bir kaç saat sonra görmeye gideceğim. Erdoğanların verdiği fiyata inerse alıp geleceğim. Yoksa Erdoğanlar la sıkı bir pazarlık beni bekliyor Tekrardan hayırlı olsun bisikletiniz. @caner1405 Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Ben 2015 modelinin disk frensizini almayı düşünüyorum. İlanı görmüştüm. Birde kadro boyu bana küçük ne yazık ki.
Öncelikle konuyu farklı bir yere götürüyorum kusura bakma @cpt.erhan ancak gelecek yıla planladığım bisiklet değişimi için internette gezerken aşağıdaki bisiklete rastladım ve ilk defa bir bisiklete aşık oldum diyebilirim Türkiye'de satışına ulaşamadım. Bisiklet hakkında bilgisi olan var mı?
@BRSZNR önemli olan bilgi palaşımı. Tabi ki bu başlık altında sorabilirsin. Bisikletin kadrosu gerçekten güzel görünüyor. Yalnız bayan kadrosu olarak geçiyor. (link) Erkek kadrosu (link) 2 li aynakol ve sora vites var. Bu bisikletler yol bisikleti donanımına sahip düz gidonlu şehir içi bisikletler. 2 li ayna kol tura çıkacaksanız rampalarda yetersiz kalabilir.
@cpt.erhan verdiğin bilgi için çok teşekkürler bisiklete geri döneli 1 sene oldu maalesef donanım yorumlamak için henüz bilgim çok az ancak o kadar beğendim ki 2'li 3'lü aynakol konusunu dert etmem bu arada tr sitelerde hiç ulaşamadım hatta yabancı sitelerde de çok az satış var.
@İbrahim Akgül bayan kadrosu paylaşmamın nedeni renk aslında gönderdiğim linkteki rengin erkek kadrosuna ulaşamadım.
@BRSZNR zaten kadro 2013 olarak geçiyor. Siz gelecek seneye almayı planlıyorsunuz. Bence 2016 da aşık olacağınız bir çok model gelecektir. Ne yazık ki aynı renkleri erkek kadrosunda kullanmamışlar.
@İbrahim Akgül hocam adam stokta var diye bana sirrius sport gösterdi. Göremedim yani. Ama kesin kararlıyım almaya. Bende sizin aldığınız fiyatı teklif ettim. Kabul ederse alacağım. Kabul etmezse yarın öğleden sonra Erdoğanlarla pazarlık beni bekliyor.