Scudo Sports

Specialized Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhaba Specialized Daily 3 modeli için Bilgi verebilecek olan var mı? 187 boyunda biriyim. L bedeni küçük mü gelir bana? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Merhaba Specialized Daily 3 modeli için Bilgi verebilecek olan var mı? 187 boyunda biriyim. L bedeni küçük mü gelir bana? Bu konuda bilgisi olan var mı?

sirrus elite le aranızdayım...specialized la ilgili beğenmediğim bir noktayı hemen söylemek isterim, bilemiyorum yol bisikletlerinde de böylemi ama marka logosu (yazısı) kalın bir tabaka halinde sanırım etiket ve zamanla çatlamalar olmuş, e kadro renngide koyu olunca bu çatlaklar görünür hale geliyor..önemsiz bir detay aslında ama "amerikan" firmadan -kadro asya olsada"-bunu beklemezdim açıkçası..giant tcr vardı hiç bir etiketinde böyle birşey yoktu..kullanım şeklinin, güneşte bırakılmanında illaki etkisi vardır, bunuda kabul ediyorum ama giantta 2017 idi (sirrus 2016)..
IMG_20200521_165905_7.jpg

Bisikletim değil ama kask ve matara kafesim aracılığıyla ben de Specialized kullanıcısıyım.

George Floyd’un canice öldürülmesinden sonra ABD’nin birçok şehrinde ve Dünya genelinde ırkçılık karşıtı protestolar başladı. Büyük markalar da tepkilerini ortaya koyuyorlar. Specialized firması da instagram hesapları üzerinden (@iamspecialized) “WE ARE PART OF THE PROBLEM” yani “SORUNUN BİR PARÇASIYIZ” diye özeleştiri içeren bir paylaşım yaptı.

Irkçılığının her türlüsüne karşı durmak biz bisiklet sürücülerinin de en temel insani görevlerinden biri diye düşünüyorum, saygılar.

Son düzenleme:
Merhabalar,

İnşallah bende yakında buralara geleceğim. Specialized Gravel bisiklet almaya karar verdim. Grup aktif mi

Dosyalar

• 微信图片_20200727155444.jpg
    微信图片_20200727155444.jpg
    68,4 KB · Okunma: 77
Aktif ama sessiz, derinden...🙂

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve orhankou
@Veto8 fujifilmden bir defa en güncel makine ve lens kombinasyonunu almıştım. Yıl 2016 idi sanırım. Bir daha aynı maaş/usd oranıya güncel bir alış veriş yapmak nasip olmadı. Yaptıysam da yaptığım alış veriş yordu.
Türkiye'de TL üzerinden maaş alan veya döviz oranında artış almayan herkes için son dört yıl çok acımasız geçti.

Veloflexler cok yakismis. Daha keyifli bir lastik bilmiyorum ben. Cok iyi tercih. Bu sene Veloflex de guncelledi modelleri, EVO ve Race adinda iki yeni versiyonu var.

jantlar ve lastikleri verdim ya corsa var ama amber olarak. 2021 yılında kısmetse bora düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Bisijkwtiniz hayirli olsun Diverge den memnun musunuz frenler mekanik nasil ben de almayi dusunuyorum ama fren nedeniylekararsiz kaldim teşekkürler

@melihh35 teşekkürler. Sedona 610'dan bu bisiklete geçtim, 1,5 ayda 950km sürdüm şimdiye kadar fazlasıyla memnunum. Fotoğraftaki yer Sivas/Yıldız dağı kayak merkezi, bu ve benzeri yerlere gidiyorum, yolları genelde bozuk soğuk asfalt şeklinde oluyor yer yer toprak köy yollardan da geçiyorum. 130k - 160k arası mesafelerde yaptığım turlarda bisikletin akıcılığından, güven vermesinden, rahatlığından memnunum. Mekanik frenlerin ve stok lastiklerin gravel rotalarda(çamur, çakıl vb.) yetersiz kalabileceğini okumuştum ama ben şimdiye kadar böyle bir rotaya tam anlamıyla hiç gir(e)medim🤣 ama diğer yollarda gerekli performansı sağladığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: melihh35
Değerli Specialized kullanıcıları :) Dün yaşadığım kazadan dolayı kadro kulağı kırılmış durumda, aliexpresste var fakat trye gelmesi zaman alacagından dolayı, türkiyeden almam gerekiyor. Tarmac sl4 modeline uygun 7A kodlu kulak gerekiyor, bulabileceğim yer varmıdır?

Geri