Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

Selam Çağrı,

Bisikletin çok güzel olmuş gerçekten, ekipman kondisyonu ve renk seçimi müthiş.
Bende forumdaki diğer arkadaşlar gibi güle güle iyi günlerde,kazasız belasız kullanmanı dilerim.

Unutmadan, bir horoz kesmek şart bence.:D

Bisikletin toplanmasında emeği geçenleride unutmamak lazım.Ellerine sağlık diyelim.

Saygılar,

İlkay Alpertonga

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Scudo
Çok güzel bir bisiklet olmuş bu.Çağrı abi hedefine ulaşmana sevindim :).Yeni parçaların gelince nası olucak çok merak ediyorum :).

Gerçekten profesyonel.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile..

• Beğen
Güzeeeeeel.

Şimdi...Duyduk duymadık demeyin...Rotorlar için ben Elman diyordum ama bir baktım...Çağrı oldu:)
Bazı arkadaşların görüşlerine katılmıyorum...ama burada yazdıklarım dostça görüşler..sonuçta RENK ve Kombinasyonları konuşuyoruz. ..tartışmıyoruz:)
Aynakol: Sakın mavi kol kullanma..zaten aerozine i bu bisiklete yakıştıramam. hem kol hem pedal mavi...sakın...
pedal: candy de bu sorun var...renk kolay kolay diğer komponentleri tutmuyor...ama pedal gerçekten çok kişisel bir tercih...ben olsam Eggbeater SL i kullanırdım veya 2Ti veya 4Ti...söylemesi kolay:rolleyes:
FRM ler/Storck lar haftasonu "uçtu" maalesef...:( :(
Mavi komponent sayısını lütfen arttırma ve spacerleri de siyah karbon kullan.son kararım bu.mavi karbon fazla olacak... jant telleri gümüş revo veya sapim CX-Ray çok yakışır...

diğer konuları biliyorsun...ruble de bir önerim olabilir...KCNC değil....merak etme:)
sele de önerim olabilir...Selle İtalia değil...;)

çok güzel olmuş....güle güle ve kazasız,sorunsuz sürüşler diliyorum.

@Selçuk Çilek

Selçuk abi daha fazla mavi ürün kullanmayı düşünmüyorum bende zaten bu kadar yeter... Açıkçası Spacerı da carbon yapacağım zaten maviler gidecek...

Aynakol için ise şimdilik kararsızım sadece krank alıp kendi yapraklarımıda kullanabilirim araştırmalardayım...

Jant tellerini gümüş yaptım pek içime sinmedi böylesi daha hoş oldu gibi... Şimdilik sadece raceFace gidon ve KCNC QR leri almayı düşünüyorum A2Z ler yerine...

Seleye gelincede bundan oldukça memnunum bişeyler bakındım ama bu gerçekten içime sindi bence yakıştıda...

Birde halen kararsızım acaba Stansin rim Strip imi yoksa Joe's un rim strip mi daha hafif olur tubeless yapmak için...

Çağrı bir arkadaş yazmıştı ...onu atladım....özel mavi notubes stikeri yaptırabilisen...mükemmel olur..bu işin profesyonelleri var......galiba fotoğrafını çekip 1:1 aynısını yapıyorlar...pek anlamam....
sibop kapakları neden "o" renk?

Lastikleri jantlara kim taktıysa...aferin bu iş böyle yapılır..
bu bisiklet bütün gün temizlenir..ince suluboya fırça setini almışsındır:) ve akşam karşısında bir balık falan... çok mu abarttım?:rolleyes:

@Hasan Çağrı

konu içindeki tüm yanıtları okumadım..belki açıklanmıştır...
sarı şerit mi kullanacaksın(stans te)?

• Beğen
Stans sarı şerit + stans tubeless rim strip imi yoksa Joe's un şeridi+joe's rim strip mi?

yorum yok abi bu bisiklete yorum yapılmaz
tamamen süper oldu

Allah kaza bela vermesin inşallah...

ZTR ler ve candy en çok hoşuma gidenler arasında :)

• Beğen
@mustea7

Aslında tek tek toplamadım yaprakları bitmişti yeniledim ama yapraklar farklı marka olduğu için ayrı ayrı yazdım...

Hayırlı olsun Çağrı..
Hakikaten beklediğine, emeğine değmiş...
Kazasız belasız kullanırsın inşallah..

Çağrı ilk görenlerden biride benim sanırım İzzeti.cappadokya yarışına az kaldı gelirsinde görüşürüz.
Hayırlı olsun .

Geri