Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

@Hasan Çağrı

Hayırlı olsun güzel olmuş.

Haftaya eksik kalan parçalar gelince benim epic te bitmiş olucak:D
Güle güle kullan;)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Scudo
selelerimiz arasında nasıl 100 gr fark oluyor anlamadım (30 gr fark olması gerek)
aynakol farkını ve maşa farkını hesaplamamışsın
ama önemli olan bisikleti topladıktan sonra ki ağırlığı çünkü tek tek malzeme yazarak kagıt üzerinde ki ağırlık ile toplanmış bisikletin arasında baya bi ağırlık farkı çıkıyor.

çağrı abi bugün bostancı da ıslama köftecinin önünde yanımızdan geçtin:D yakından görme fırsatım oldu ilk günde,gerçekten buradakinden daha da güzel

@addict

Selen SLR Xc sanırım şuan elimde var 205gr geliyor 100 etmez 60 eder sorun değil...

Aynakolun 780-800gr mın aralığında karbon FSA lar benim aynakolda 813gr... Sitede 750 yazar pek inanma kendin tarttıysan ayrı

Birde kadron 980gr değil... Scott Scale M size kadro furş yatağıyla beraber 1180gr geliyor... Üstündeki furş yatağıda 110gr :) canlı tartılmış... seninkide o civarda

Maşalar arasıda senden yana 100gr kar var... Ama dediğim ve seninde dediğin gibi burada hesaba kaılmayan ve toplanınca ortaya çıkan farklar var... Sırf sen mesaj yazdıktan sonra tekrar söktüm ve tek tek tarttım malzemeleri ağırlık tablosunu yeniledm... Hesapladığım ile tarttığım arasında 150gr kadar bir fark çıktı onuda zip yağ vs kısmına yazdım zaten...

Neyse ama ağırlığın mantıklı olabileceğine umarım aklın yatmıştır... Çünkü 3-5 o rakamın çevresinden uzaklaşmaz fazla...

Ayrıca hafiflik sadece karbon takmak pahalı malzeme takmak değil detaylı çalışmalardan geçiyor... Bunlara benden daha iyi örnek olan Şölen abi ve Zafer abinin bisikletlerini görebilirsin... Ama hafiflik için Extralite a ihtiyaç yok sadece :)

Çok ufak şeyler toplanınca büyük rakamlar tutuyor bunu bil yeter...

Hayırlı olsunnn Çağrı naaaptın bea....
Şu renk uyumuna bak, şu ahenge bak dururken bile gidiyormuş gibi görünüyor (birazda rotorların etkisi var tabia.)
Oooooooof ooof resmen bomba oldu bu hemde beklediğimizden şiddetli...
Atom bombası gibi maaşallah hafif ama etkili...
Güle güle kullan kardeşim....

addict adlı üye ile hasan çağrı arasındaki bu ağırlık hesap doğrulama sorunu bizler arasındada yaşanıyor..weightweenies de yazan listede bazen tutmuyor...aslında hepimizi bu tartışmadan biten bisikletin tartılmış fotoğrafı kurtaracaktır..selamlar

Bencede benim ki seninkinden hafif yooo olur mu benimki daha hafif gibi atışmaya gerek yok.2 foto züper çözer olayı...

• Beğen
Tepkiler: oooo_z
@matrixod

Son malzemeleri bekliyorum gelsinler foto çekip koymak kolay liste tamamlansın yeter...

ben de oturdum arkadasımla bereaber tek tek tartım parçaları çünkü bi kaç değişiklik var ve şu an elde ettiğim ağırlık 9710 gr kagıt üzerinde ve benim bisikletim şu an 10340 üzerinde 370 gr lık pedal var bu da gerçek agırlıgı ayrıca selenin sıfırını üzerinde etiketi varken tartım 184 gr geliyor?
yani kagıtta ve gerçekte 630 gr fark ediyor (pedal agırlıgını da hesaplayınca)
küçük şeyleri düşününce böyle farklar çıkıyor?

Bu çemberlerin mavi yazılısı yokmuydu?

Gerçekten güzel olmuş.

@gurol

Yoktu valla Gürol abi...

Çağrı listede spacer 10 mm 12 gr, yazıyor.10 mm lik spacer 8 gr dı, sanırım 15 mm olanı takmışsın.
Bi hatırlatayım dedim.;)
Selamlar

Abi bisikletini kazasız belasız kullanmanı dilerim.Çok ihtişamlı bi makina olmuş güle güle kullan.

@İdris ACA

Evet haklısın :D

Tek birşey söylüyorum bisikletin harika bir canavar :D
Renk uyumunu çokk süper yapmışsın
güle güle kullanmanız dileğiyle SAKARYA'dan turgut

iyi forumlar

Geri