@Özgür Tunalı
İşin içinde dağ bisikleti varsa her türlü ilgim var

Bende dh ya da fr yok, düşününce zaten o tarz bir bisikleti ancak 2. bir bisiklet alma şansım olduğunda almam gerektiğine karar verdim. Yaklaşık 1 senedir Giant Reign 0 var bende de, aynı şekilde custom oldu, kadro dışında herşeyi kendim topladım. Yakında foruma da koyacağım muhtemelen. Şu an için aynı bisikletle kullanmak için bir de enduro kiti düşünüyorum, maşayı fox 36'ya çekip, 20mm ayrı bi jant setiyle 2.4 lastikler deneyeceğim. Zaten downhill olmasa bile bu yeni nesil am - enduro bisikletlerin kapasitesi de çok yüksek, ben çok yeterli buluyorum kendim için. Bir dh kadar hızlı olmasa da teknik arazide, yine hakkını veriyor ve oldukça eğlendiriyor.
Millete gaz olsun konusunda haklısın ama, dağ bisikleti ülkemizde eskisine göre bayağı ileride, bayağı bir gelişim var ama hep tek yönde. Çeşitliliği arttırmak, dünya standartlarına yaklaşmak için insanları gaza getirmek gerek, nihayetinde bende bir şekilde gaza gelerek böyle bir bisikelte sahip oldum
Gt fury'yi sahibinden sitesinde görmüştüm, şimdi baktım yok, başka bi fury var alt model. Benim dediğim yeşil neon renkli olandı, sanırım 2011 modelmiş şimdi araştırınca farkettim. Yanlış hatırlamıyorsam Antalya'da idi bisiklet.
Parçalar hayırlı olsun, tam olarak istediğin noktaya getirmeden insan noktayı koyamıyor upgrade olayına, o konuda anlayabiliyorum seni, yoksa x9 x0 öyle çılgın farklar yaratmayacak, ya da kashimaya geçmek

Ama zaman içinde bisikletle uğraşıyor olmak güzel, insanın şevkini isteğini canlı tutuyor bu olay