Scudo Sports

Specialized Allez 2016

@Özgünn masallah ya. Bende bi sikinti var herhalde en buyuk aynadan orta aynaya gecerken sikinti oluyo. Ayar yapiyoz 20-30 km sonra yine ayni sikinti (;

Scudo
@Fuubar saol 5 ayda yaptım o yolu , eğer siz yapıyorsanız ayarı garantisi devam ediyordur specialized servisine götürün onlarbi ayar yapsin belki de ön değiştirici de üretim hatası olabilir mutlaka çözerler

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@Fuubar ön fren ötüyordu servise götürdüm, yenisiyle değiştirdiler... arka haznede bir sıkıntı vardı, bakımını yaptılar. Başka bir sorun çıkarmadı. Bir kez vites ayarlarını tutturamadım, attırıcı kaymış düzelttiler. Başka da tekerim bile patlamadı. onun haricinde kadro sayesinde sürüşten aldığım zevki aynı sınıfta başka bir bisikletten alabilir miyim bilmiyorum. Aktif pedal sağolsun ne zaman gitsem çok ilgili ve çözüm odaklı yaklaştı.. Bu sayede ufak sorunlar büyümeden giderildi. Kronik bir problem varsa Aktif Pedal ile iletişime geçmenizi öneririm.

Özetle bisikletimden çok memnunum. Ses çıkaran ön fren değiştiğinde öncekilerin çok kalitesiz olduğunu anladım. Arka fren ayaklarını yükseltmek haricinde bir şeyi değiştirmeyi düşünmüyorum. (azıcık büyük geldiği için gidon boynu değiştireceğim.)

• Beğen
Tepkiler: Özgünn
@İbrahim A. @Özgünn vites ayarini aktif pedal yapiyo her seferinde ama yine sikinti oluyo. Tekrardan bi goturucem. @İbrahim A. Benim on frende ciyak ciyak otuyor. İlk basta bisikletin ustundeki pabuclar vardi otmeye basladi goturdum biraz temizlediler falan daha sonra ses kesildi. Pabuclar bitince baradine taktirdim simdi onlarda ciyak ciyak otuyor. Sen fren ayaklarini mi degistirttin garanti kapsaminda?

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@Fuubar benim frenlere dükkanda ne kadar papuç varsa takıp denediler, jantı temizlediler, jantı değiştirip denediler sonra değişime gitti ve çıkan sesi daha önce bayiinin kendi bile duymamıştı. Yani değişime gitmeden önce parça değişiminin mecburi olduğundan emin oldular. Bakımı yapıldıkça geçen sesi değerlendirmeye almazlar. Pauçların ve papuçların jantlara değen kısmını mütemadiyen temizlemek gerekiyor. Yeni papuçlar da janta alışana kadar ses yapması normal.

Sizin soruna gelince kısa sürede (vites ayarının kendi kendine bozulması bir farklı bir sıkıntıya delalet, bisikletin üzerindeki parçalar o kadar da dandik değil... Şikayetinizi bu şekilde belirtin ve garanti kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini özellikle belirtin. Olumlu sonuç alamazsanız merkeze mail atın. millet tourneylerle şehirlerler arası turlar yapıyor. (yapmıştım.. :) ) Bu arada parça değişim onayını sadece merkezleri veriyor. Bursa'da nasıl işler bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: erdsde ve Fuubar
Geri