dgny.berke
Aktif Üye
- Tepki
- 123
- İsim
- Berke Doğanay
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Uygun fiyat sınırlarınızı söylerseniz ve ayakkabı numaranızı yardımcı olmaya çalışırım.Uygun fiyatlı MTB uyumlu ayakkabı öneriniz var mı ?
Rica ederim hemen bakıyorum yurtdışına.@trainspotting35 abi normal ayakkabı numaram 41, bütçe olarak da en fazla 500 lira verebilirim. İlgilendiğin için teşekkür ederim.
Giro sector İlan No: 920104491 Bu ilan numarası sahibinden de. 42 numara Giro bende de var 1 numara büyük olmalı. Eray bey forumdan galiba ufak bir indirim yapacaktır. Boa sistemli olması hemde çift boalı olması çok güzel. İkinci el düşünmem diyorsan başka bakarız. Ama bence çok güzel ayakkabı.@trainspotting35 abi normal ayakkabı numaram 41, bütçe olarak da en fazla 500 lira verebilirim. İlgilendiğin için teşekkür ederim.
Mtb tarzı ayakkabının yürüme rahatlığını istiyorsan bu ayakkabı pek bunu sağlamaz. Kilit sisteminde sıkıntı olursa Türkiye de bulman zor olabilir. Çin Li satıcıya yedek parçası ile göndermeleri iste.@trainspotting35 Çok teşekkür ederim, sanırım (link) sipariş edeceğim. Gördüğüm kadarıyla TR sınırları içerisinde uygun ayakkabı yok..
Evet ilan benimdir , üst seviye karbon tabanlı bi ayakkabı açıkçası çok memnundum pedal değişikliği nedeni ile satıyorum , düşünürsenşz yardımcı olurumRica ederim hemen bakıyorum yurtdışına.
Giro sector İlan No: 920104491 Bu ilan numarası sahibinden de. 42 numara Giro bende de var 1 numara büyük olmalı. Eray bey forumdan galiba ufak bir indirim yapacaktır. Boa sistemli olması hemde çift boalı olması çok güzel. İkinci el düşünmem diyorsan başka bakarız. Ama bence çok güzel ayakkabı.
Aynı modeli kullanıyorum. Hafif bir ayakkabı ama boa mekanizması tek yönlü bilginiz olsun sıkıp gevşetme ayarlı değil. Sadece sıkma ayarlı gevşetme işlemi komple oluyor.Ben de şu (link) bakıyorum ama nasıldır ,hiç bir fikrim yok
Bu fiyatlarla karbon ayakkabı yalan oldu gibi![]()
Ben 2 yıldır dekatlonun giriş modeli ile devam ediyorum. Sanırım bu seneyi de geçiririm sonra bu modeli takibe ekleyeyim.Ben de şu (link) bakıyorum ama nasıldır ,hiç bir fikrim yok
Bu fiyatlarla karbon ayakkabı yalan oldu gibi![]()
SHIMANO XC5 de seçenekler arasında, Wiggle'da Shimano biraz daha pahalı ama o farka değer herhalde değil mi?Aynı modeli kullanıyorum. Hafif bir ayakkabı ama boa mekanizması tek yönlü bilginiz olsun sıkıp gevşetme ayarlı değil. Sadece sıkma ayarlı gevşetme işlemi komple oluyor.
Benim ilk iki ayakkabım Shimano ben pek ısınamadım Shimanoya Giro yu sevdim Giro dan devam ederim bundan sonra büyük ihtimalle.SHIMANO XC5 de seçenekler arasında, Wiggle'da Shimano biraz daha pahalı ama o farka değer herhalde değil mi?
Ben de Shimano kullanıyorum .Oradan devam edesim varBenim ilk iki ayakkabım Shimano ben pek ısınamadım Shimanoya Giro yu sevdim Giro dan devam ederim bundan sonra büyük ihtimalle.
Sipariş Tutarı: 1.600,00 TLYurt dışından 1600 liralık bir ayakkabı alsak,gümrük vergisi ne kadar çıkar acaba?
Gümrükten ne geçerse geçsin %18 vergiyi kesiyorlar.ayakkabı Sanayicileri Derneği'nin sayfasında şöyle yazıyor.
AYAKKABI İTHALATINDA GÜMRÜK VE KDV ORANLARI
Tip no : 64 – Ayakkabılar, getrler, tozluklar, tozluklar vb. eşya ve aksamı.
Ayakkabı ithalatında gümrük vergisi ve KDV oranı Tip no: 64’e göre;
- Gümrük Vergi Oranı (AB ülkelerinden) :%0
- MFN ülkelerinden ithalatında gümrük vergisi: %8
- KDV Oranı: %8