Scudo Sports

Spd pedal ve ayakkabı

Uygun fiyatlı MTB uyumlu ayakkabı öneriniz var mı ?

Scudo
@trainspotting35 abi normal ayakkabı numaram 41, bütçe olarak da en fazla 500 lira verebilirim. İlgilendiğin için teşekkür ederim.

@trainspotting35 abi normal ayakkabı numaram 41, bütçe olarak da en fazla 500 lira verebilirim. İlgilendiğin için teşekkür ederim.
Rica ederim hemen bakıyorum yurtdışına.
Giro sector İlan No: 920104491 Bu ilan numarası sahibinden de. 42 numara Giro bende de var 1 numara büyük olmalı. Eray bey forumdan galiba ufak bir indirim yapacaktır. Boa sistemli olması hemde çift boalı olması çok güzel. İkinci el düşünmem diyorsan başka bakarız. Ama bence çok güzel ayakkabı.

Son düzenleme:
@trainspotting35 Çok teşekkür ederim, sanırım (link) sipariş edeceğim. Gördüğüm kadarıyla TR sınırları içerisinde uygun ayakkabı yok..

@trainspotting35 Çok teşekkür ederim, sanırım (link) sipariş edeceğim. Gördüğüm kadarıyla TR sınırları içerisinde uygun ayakkabı yok..
Mtb tarzı ayakkabının yürüme rahatlığını istiyorsan bu ayakkabı pek bunu sağlamaz. Kilit sisteminde sıkıntı olursa Türkiye de bulman zor olabilir. Çin Li satıcıya yedek parçası ile göndermeleri iste.

Rica ederim hemen bakıyorum yurtdışına.

Giro sector İlan No: 920104491 Bu ilan numarası sahibinden de. 42 numara Giro bende de var 1 numara büyük olmalı. Eray bey forumdan galiba ufak bir indirim yapacaktır. Boa sistemli olması hemde çift boalı olması çok güzel. İkinci el düşünmem diyorsan başka bakarız. Ama bence çok güzel ayakkabı.
Evet ilan benimdir , üst seviye karbon tabanlı bi ayakkabı açıkçası çok memnundum pedal değişikliği nedeni ile satıyorum , düşünürsenşz yardımcı olurum

Ben de şu (link) bakıyorum ama nasıldır ,hiç bir fikrim yok :)
Bu fiyatlarla karbon ayakkabı yalan oldu gibi :(

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Aynı modeli kullanıyorum. Hafif bir ayakkabı ama boa mekanizması tek yönlü bilginiz olsun sıkıp gevşetme ayarlı değil. Sadece sıkma ayarlı gevşetme işlemi komple oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Ben 2 yıldır dekatlonun giriş modeli ile devam ediyorum. Sanırım bu seneyi de geçiririm sonra bu modeli takibe ekleyeyim.

Aynı modeli kullanıyorum. Hafif bir ayakkabı ama boa mekanizması tek yönlü bilginiz olsun sıkıp gevşetme ayarlı değil. Sadece sıkma ayarlı gevşetme işlemi komple oluyor.
SHIMANO XC5 de seçenekler arasında, Wiggle'da Shimano biraz daha pahalı ama o farka değer herhalde değil mi?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
SHIMANO XC5 de seçenekler arasında, Wiggle'da Shimano biraz daha pahalı ama o farka değer herhalde değil mi?
Benim ilk iki ayakkabım Shimano ben pek ısınamadım Shimanoya Giro yu sevdim Giro dan devam ederim bundan sonra büyük ihtimalle.

Ilk ayakkabim Mavic Aksium bantli bir modeldi. Cm cinsinden olcmeden almak gibi bir yanilgiyla 1 yil kullandim. Sonra Northwave Extreme GT2 aldim hayatim değişti neredeyse. Biraz ust segment bir model ama boa muadili sistemi cok iyi çalışıyor, sürüş esnasinda cok uzun sure gevseme yapmiyor, nefes alma ozelligi de cok iyi simdilik. Tek dezavantaji 45 ustunde ara numara yok. Bu model disinda da Northwave icin kalite ve bagcik sistemi konusunda tam puan verebilirim.

Yurt dışından 1600 liralık bir ayakkabı alsak,gümrük vergisi ne kadar çıkar acaba?

Yurt dışından 1600 liralık bir ayakkabı alsak,gümrük vergisi ne kadar çıkar acaba?
Sipariş Tutarı: 1.600,00 TL
Gümrük Vergisi (%8): 7,38 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti: 8,00 TL
Damga Vergisi: 0,80 TL
Toplam Vergi ve Masraf Tutarı: 16,18 TL
Siparişin Toplam Maliyeti: 1.616,18 TL

(link)

hesaplamada yanlışlık mı var bu şekilde olması gerekmez mi
Sipariş Tutarı: 1.600,00 TL
Gümrük Vergisi (%18): 288,00 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti: 8,00 TL
Damga Vergisi: 0,80 TL
Toplam Vergi ve Masraf Tutarı: 296,80 TL
Siparişin Toplam Maliyeti: 1.896,80 TL

Mavic firması başka bir fransız firmaya satılmış. Jant dışında önceden sattığı diğer ürünleri artık satmayacağından stok kalanları ucuza satacaklardır.

Mavic made its name producing wheels and its distincitve Deemax range was at one time the hoop of choice for gravity mountain bikers. In recent years it has branched out into other product lines including (link), (link) and (link). However, it sounds like Bourellier will now be stripping back Mavic to focus solely on wheels. A press release said the brand intends to, "refocus on the rim, hub and wheel in aluminum and carbon, which have made Mavic successful and notorious among customers in search of performance."

(link)

Bende Mavic Cosmic Elite var. Çok memnunum. Gayet uygun fiyata aldım.

微信图片_20210511115621.jpg

• Muhteşem
Tepkiler: Oğuz K.
ayakkabı Sanayicileri Derneği'nin sayfasında şöyle yazıyor.
AYAKKABI İTHALATINDA GÜMRÜK VE KDV ORANLARI
Tip no : 64 – Ayakkabılar, getrler, tozluklar, tozluklar vb. eşya ve aksamı.

Ayakkabı ithalatında gümrük vergisi ve KDV oranı Tip no: 64’e göre;
  • Gümrük Vergi Oranı (AB ülkelerinden) :%0
  • MFN ülkelerinden ithalatında gümrük vergisi: %8
  • KDV Oranı: %8

• Beğen
Tepkiler: orhankou
ayakkabı Sanayicileri Derneği'nin sayfasında şöyle yazıyor.
AYAKKABI İTHALATINDA GÜMRÜK VE KDV ORANLARI
Tip no : 64 – Ayakkabılar, getrler, tozluklar, tozluklar vb. eşya ve aksamı.

Ayakkabı ithalatında gümrük vergisi ve KDV oranı Tip no: 64’e göre;
  • Gümrük Vergi Oranı (AB ülkelerinden) :%0
  • MFN ülkelerinden ithalatında gümrük vergisi: %8
  • KDV Oranı: %8
Gümrükten ne geçerse geçsin %18 vergiyi kesiyorlar.

Geri