@oguzhan-eren neden platform istiyorsunuz? Günlük ayakkabıyla da mı kullanacaksınız?
Hocam bu onerdiginiz modeli kullaniyor musunuz? Ben de siparis etmek uzereyim. Alismaktan ziyade bisikletimi hem ise giderken hem spor amacli kullanmayi seviyorum, surekli kalli ayakkabiyla gezmek istemiyorum.pd ed 500 öneririm
Aslında sürekli kalli ayakkabı giymenize gerek yok.Hocam bu onerdiginiz modeli kullaniyor musunuz? Ben de siparis etmek uzereyim. Alismaktan ziyade bisikletimi hem ise giderken hem spor amacli kullanmayi seviyorum, surekli kalli ayakkabiyla gezmek istemiyorum.
Guzel oneri tesekkur ederim. O parcayi nerden nasil bulacam peki pedal baktigim sitelerde pek goremedim hocam.Aslında sürekli kalli ayakkabı giymenize gerek yok.
Örneğin m-520 alsanız, bir tarafını düz pedala çeviren parçalar var. Onu taktığınızda bir taraf SPD bir taraf düz olabiliyor.
Hocam cok tesekkur ederim yardimlariniz icinSayın @vusalazeroglu , bende hiç kullanmadın ama Amazon, Aliexpress gibi yerlerde satıldığını görmüştüm.
İşe bisiletle gitmek gibi bir talihim olmadığı için de üzerine düşmedim açıkçası.