Scudo Sports

SPD ayakkabı tavsiyesi... (kararsız kaldım)

almışsın..güle güle kullan...
rahatlık,hafiflik ekseninde kullandığım Specialized Team Carbonu önerebilirdim.
dayanıklılıkta yine kullandığım SH-M225 i.
Ama özellikle giyim malzemelerinde çok iddialı beyanlar vermek istemiyorum..
deneme yanılma metodu işe yarıyor..

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Scudo
@Selçuk Çilek

Saol selçuk abicim ama başta da belirttim ya benim için taksit ( 10-12 ) çok önemliydi modelleri incelerken bunu sürekli göz önünde bulundurmak zorundaydım... Specializedlerde taksit imkanım yoktu shimanoda fiyat olarak bütçemin üzerindeydi.. Saolsunlar deltada baya yardımcı oldular hem fiyatta hem taksitte o şekilde aldım.. Hemde ayakkabıyı giydiğimde rahatlığından çok etkilendim açıkcası :)

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
Ne mutlu sana,içine sinmiş ya önemli olan bu,artık bol bol ve keyifle kullanırsın,hayırlı olsun....

• Beğen
Çok sağolun..

Bugün pedallarımıda taktım denedim biraz :) Gerçekten milletin neden SPD dedikleini anladım... Performanslı kullanımda ilk kez kullanıyor olmama rağmen gerçekten fark ediyor.. Fakat düz pedalın özgürlüğüne alışmış ve bunu sonuna kadar kullanmış birisi olarak baya tedirgin oldum sürerken.. basit engellerin üstlerinden geçerken bile acaba bir şey olsa çıkarabilecekmiyim düşecekmiyim diye tedirginlikler oldu ama dengem iyi olduğu için henüz düşmedim çok şükür :)
Sadece pedalı takarken biraz zorluk yaşıyorum onun haricinde problemim yok çok şükür :)

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@d.berkay

Hayırlı olsun
Performansını sürdükce anlayacaksın berkay özellikle bayırlarda,ilk günler biraz tedirğin olman çok doğal bi kaç kere düşmende gerekli,pedalı takarken zorluk yaşamamak için biraz vidaları gevşet.

• Beğen
İso pedallar gevşek galiba kolay çıkıyor :) Ama kallerin pozisyonuna alışamadğım için tam denk getiremiyorum odnan sorun oluyor bence...

Ayrıca düşmesem olmaz mı :D illa düşmem mi gerekiyor:D

Tekrar merhabalar...
bugün performanslı bir sürüş yaptım spdlerle ve gerçekten farkı anlamaya başladım:)
fakat bir sorunum olabilir.. ayağım ayakkabı içerisinde biraz oynuyor tahminimce yarım no büyük ayakkabı benim için... Bu çok fazla sorun olur mu?

NORTWAVE LIZZARD TITANIUM / BLACK
Link: (link) 8

http://www.rivierabike.com/photos/hydrogenG.jpg

Ben de bunu almayı düşünüyorum. Siz deltada deneme imkanı bulabilmiş miydiniz? Antalyada olduğum için karar veremiyorum.

Geri