Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

@Kerim A.

bu arada hafta içi gürsel dostumun dükkanına bisiklet ile gidiyorum öğlen sonrası orada oldum bu hafta ,,
evet bi tane cyclo cross var cannondale marka ama 50-34 sistem tabi değişecek ayna kol ayrıca ruble ufak ,,ve teker değişecek
700 x 35 olacak 700 x 32 ,
4000 kağıt, bakalım zaman neyler ,,

Scudo
Yarın
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 12°C. Rüzgâr GB ve değişken.

Yarın gece
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 9°C. Rüzgâr GGB, 10 - 15 km/saat.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 712 | 812 | 811 | 7
Rüzgar5 km/h GB6 km/h GB3 km/h GGD6 km/h GB

yarın saat 08.30 dudullu-gelenler....?????????????

(link)

etabı hatırlayalım 60 km non stop pedal

Yarın gece

Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 712 | 812 | 811 | 7
Rüzgar5 km/h GB6 km/h GB3 km/h GGD6 km/h GB

(link)

1- muzaffer-26 jant
2- erkan közen -28 yol
3- kudret-28 hibrit-
4- sinan-26 jant
5- kerim-26 jant

Benim alet çamur içinde geçen hafta çamura girmiştim kaldı öyle bugün vaktim olurda temizleyebilirsem yarın gelicem

~ Mobilden gönderildi ~

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Sinan Çakır

sinan sen zati kartepeden kendini ihraç ettin seni zorlamıyoruz,,

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/954837_586067481425830_1624208084_n.jpg

evet 2 tane alınca 3 'üncü bedava oldu 15.98 lira verdim evet su ile karştıracağım matarada duracak hem antreman tetikleyicisi hemde kartepenin 16 km' rampasındas işe yaracak

evet erkan ses yok senden sesssss ver bakalım ,,fazla tenbellik oldu artık ,,

@Muzaffer K.

muzaffer energeli gnc mağazalarından soracaksın energel diye soruyorum ben,

Avrupa yakasındaki birçok gnc mağazasında ürün yok.? Abi sen hangi şubeden alıyorsun??

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Muzaffer K.

evet şimdi bu gün kutuda sadece 5 tane var idi 3 tanesini aldım ,,2 adet kaldı şube ise caddebostan şubesi bağdat cadde,,

(link)

1- muzaffer-26 jant
2- erkan közen -28 yol
3- kudret-28 hibrit-
4- kerim-26 jant

sinan belirsiz,,

Yarın

Yarın gece

hava iyi...
Sıcaklık | Çiğ Noktası10 | 712 | 812 | 811 | 7
Rüzgar5 km/h GB6 km/h GB3 km/h GGD5 km/h GB

prosedür,,60 km non stop pedal-6 adet şile rampası devrilecek -akabinde kömürlük girişi durmak yok-kervansaray-bıçkıdere-oruçoğlu-darlığa girmeden teke köyüne-teke son -şimdi yarın erkan közen-muzaffer-ve kerim sıfırlasın km 'yi-dudullu çıkış -saat 08.30-darlık-teke köyü güzergahını yarın çözeceğiz-serbest sürüş ise -çengilli köyü-kargalıköyü-değirmen çayırı köyü-ve mollafenari-ve balçık-evet esas trafik viaportta başlayacak muzaffer sahile dönecek ,aydosa dalacağım oradan kayışdağı dönüş dönüşte sürat yapmayacağım çünki dönüşte trafik malesef ,

evet ekip,,

1-iç lastik alın
2- pompa alın
3- kask mecburidir,
4- muzaffer -kerim -disk fren ayarlarınızı yapın ,evet bende sadece arka mekanik disk fren,bu gün ayar çektim,
5- würth ile ruble -ayna kol-temizliği artı zincire zincir yağı
6- fren ve vites kontroller
7- lastik havası şarttır

evet bakarsanız bağ olur bakmaz iseniz antremanda bisiklet elinizde kalır ,,

Bnm bakim tmm yarın geliyorum inş

~ Mobilden gönderildi ~

• Beğen
(link)

ekip yarın gidiş 60 km non stop tersini yapmaca olur ise aynen iyi olur evet gideceğiz ve aynı yerden döneceğiz ama bu şu demek dönüşte darlık rampaları demek ve ömerli rampası demek açıkça aşağıdan mollafenari trafiğine girmek istemiyorum ve dönüşte sadece son 20 km de trafik olacak ama dönüşte araç olmaz ,şimdi teke köyüne ne kadar erken varılır ise iyi olur ve akabinde en çok 15 dakika bekleme ve aynı yerden dönmece toplam etap 120 km olur ama geldiğim yeri sayar isem ederi 138 km olur ,ben dönüşüde aynı yerden yapmayı düşünüyorum ,,

75 mlgramda 279 kcal enerji
75 mlgramda 88 karbonhidrat var ,
şimdi bu sıvı bir içecektir 60 km pedal bastıktan sonra içeceksiniz tabi benim uygulamam şudur 60 km basarım asla durmam, rampa çoktur etaplarımda sonra kısa mola ve aynen yudum yudum içerim çok kuvvetlidir

@Kudret Kurtcebe

abi moladan sonra haritada görünen yaylalı - yalıköy derken şile tarafından dönebiliriz, degisiklik olur

• Beğen
yarın kesin olarak herkes serbest olacak ben kesin olarak dönüşü teke- dudullu yapacağım senin anlayacağın aynen 5 km lik rampaya yani ömerli rampasına dalacağım herkes dönüşte serbesttir ,
gerçi dönüş aynı oluyor motivasyonu etkiler ama kartepe etabındada dönüş malesef aynı olduğundan şimdiden ben kendimi hazırlayacağım kartepe etap olarak tam ring olmuyor gönül isterdiki tam ring olsun ,evet kartepe sistemine kesin olarak yarın uyacağım bu da ne demek dudullu-teke-teke-dudullu demek 120 km demek buradaki rampaları hesaba katar isek 120 km yi aşar ,evet tekeye varınca dönüşte herkes serbesttir ,ilk varan 15 dakika beklesin ve dönüşe geçsin
evet ben netten çıktım yarın saat 08.30 dan sonra kimse beni dudulluda bulamaz geç kalanlar aynen beni yakalayacak şile rampalarında evet son durum budur, evet netten çıktım gazanız mübarek olsun

saat 05.44 erken yatan erken kalkar düdüğüde çalar:)
Bugün

Bu gece
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 10°C. Rüzgâr GGB ve değişken.

Sıcaklık | Çiğ Noktası10 | 812 | 812 | 811 | 7
Rüzgar6 km/h GB6 km/h BGB3 km/h Güney5 km/h GB

(link)

gidişi ve dönüşüde aynı alacağım ,,

Geri