Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

@Muzaffer K.

muzaffer sen bıçkıderenin ne olduğunu gördün 13 eğiminin ne olduğunu ve orada 2 saat 35 dakika bastın tam 50 km
sadece bunu o arkadaşa anlat ve hatta bi gün o arkadaşı al sok bıçkıdere etabına 1 ay hastanede yatar artık ,,:)

duvar rampa resmini bu pazar erkan çeker ise iyi olur ora biliyorsun oruçoğlu köyü ,,,

Scudo
sinanda gelse çok iyi olucaktı ama gelmiyor spider :) ben her türlü ayar çekip gelicem abi sınav günlerine sarkmasın yeterki, o zirveyi çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kerim A.

kerim ,kesin tarih 10 mayıs ct günü saat 04.30 bostancı olacak,ne fazla ne eksik ,erken yatma durumu erkan bende kalacak ,evet saat 04.00 de bizden çıkacağız ve seni almaya geleceğiz bostancıya,
zati irtibat cepten olacak ve hatta saat 04.00 de sana cepten ulaşacağız ,,evet keza muzafferede, bizi acaip bi macera beklemekte ,tabi 6 adet gell alacağım tanesi 6 kağıttan eder 24 lira bunları suda matara ile karıştırmaca bi gece öncesinden 5 tabak patatesli etli yemeği götürmece sabah kahvaltıda tam yağlı peynir ile omlet olacak ve de siyah zeytin kesin doğru beslenme olmalı,kalori çok gidecek 6000 'e yakın ,yollarda yemek yeme olayı zor ,
ilk 39 km lay lom lom çünki feribot var arada ve 45 dakika ,esas çıkış biliyorsun topçular burada saat 06.45 de kesin olma durumu,topçular -suadiye arası 60 km ve sonra 16 km rampa ilk prosedür 60 km non stop pedal ama 3-4 mola olabilir çok kısa olmalı ,bunları tek tek yazacağım kendi namıma ,ayrıca 10 dakika olacak suadiye köyünde mola ve 16 km rampaya hızla girmeyeceğim kısa mola anlayışları 6-7 adet olabilir ama çok kısa olacak süre 3-4 dakika ile sınırlı,1300 rakımda kesin olarak 10 dakikadan fazla beklemem bu arada resim çekemeyeceğim ama erkan çeksin sende çek ve kesin olarak zamanlar tutulsun ,ben saati tam topçularda tutacağım ve yalovada son bulacak 16 km iniş en çok 45 dakika olur ya da 30 dakika ,iniş oldukça risklidir, gerçi artık asfalt oldu oraları,ve suadiyede durma yapmadan 70 km ' ye dalacağız toplam 162 km bunun 16 km ' si rampa sabahki 39 km ' yi ilave etmiyorum kesin olarak zamanlama 162 km üzerinden olacak ,buradan ortalamaları bulacağız ,,dönüşte 70 km de gene çok kısa molalar olabilir yalovadan ya pendik feribot ya da deniz otobüs bostancı..

topiği 28 ocak -2014 de açmışım ,şubattan çalışma yapılamadı mart keza öyle 2-9 mart güme gitti 16 martta ise öğle sonrası gene yağmur oldu ,
ve 23 mart artık bu pazar kartepe antremanı hazır, 60 km non stop pedal ,etap toplamı bana 150 km yazacak,

(link)

Mar 30

A couple of showers; colder

30 mart pazar yağmur ,,,

(link)

Apr 6

Partly sunny

6 nisan ikinci kartepe antremanı olacak,,

(link)

Apr 13

Sunny

3 'üncü kartepe antremanı 13 nisan ,,

(link)

Apr 20

Abundant sunshine

4 'üncü kartepe antremanı 20 nisan pazar,,

(link)

Apr 26

Sunny

belli olmaz hava uygun gider ise aynen 26 nisan cumartesi saat 04.30 bostancı çıkış, erkan bu güne uygun ,,,iş 10 mayısada kalmayabilir ama havaya bağlıyız ,,

(link)

kartepe antremanı 60 km non stop asla değişmeyecek burada çalışacağız ,,

10 mayıs güzel abi hava iyi olursa 26 nisanda olur tabi, saate ayar çekip gelicez artık kartepe için değer :)
Şu jellerden bende alayım abi ben 5 tabak yemek yiyemem valla midem almaz alışkın değil mide küçük :)

@Kerim A.

kerimmmmmmmmmm ,uykuna dikkat et 01.11 de mesaj atmışsın erken yatacan ve erken kalkacan 01.00 lerden sonra yatmak vücuda faydalı değil ..benim yatma saatim genelde 23.30 dur

Descriptive Forecast Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 12°C. Rüzgâr BKB ve değişken.

Pazar gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 10°C. Rüzgâr KD ve değişken.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası8 | 711 | 712 | 811 | 7
Rüzgar8 km/h KKD3 km/h BGB5 km/h GGD6 km/h Doğu

hava iyi ,,,

evet önümüzde ,30 mart hariç ,6-13-20 nisan tarihleri var 26 nisan ct günü hava iyi olur ise aynen kartepe ama olmaz ise 27 nisan pazar ve 4 mayıs 2 adet antreman durumu ve 10 mayıs ct kartepe 17 mayıs olmayacak erkan çalışmakta ,17 'sinden sonraya kalması sıcaklara kalmamız demek 24 mayıs ct sıcaklar başlar artık ,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi dikkat ediyorum uykuma genel de 12 de yatar 7 de kalkarım 6-7 saat arası uyur uykumu alırım bazen akşamları işim olunca misafir yada en geç 1 de yatıyorum :) 26 nisan yada 10 mayıs ikisinden biri olur inş hatta ikiside olur sa güzel olur :)

@Kerim A.

evet bu pazar 60 km non stop yapıp kendimize bi gelelim kerim bu arada dudulluda sen km yi aynen sıfırla keza erkanda ve muzafferde ,yalnız etabın darlık -teke köyü güzergahı goggle tarafından çizilmemiş -tam olarak dudullu- teke köyü kaç km bu pazar çözelim bunu,,
dudullu çıkış-şile 6 adet rampa kömürlük girişi kervansaray -bıçkıdere köyü- oruçoğlu köyü-darlık köye girmeden direk teke köyü etap bu,,

[h=3](link)[h=4]Mar 23
Mild with increasing clouds

bulutlanma var ama yağmur yok ,,,

(link)

Apr 26

Sunny

evet 26 nisan ct gibi,,,gözükmekte hava bozmaz ise ,

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/p417x417/1604441_10152194285197440_1640109080_n.jpg

kerim senin duvardan aldım :)

@Kudret Kurtcebe

iyi yapmışsın abi hayalimde ki tablo :) ama biraz geç girdik bu yola o koltukta malesef bike yok yinede belli olmaz hani :cool:

@Kerim A.

kerim,cavendish ' i biliyorsun bisiklet yarışcısı,evlenince riske girmeme olayına soyundu çünki çoluk çocuğunu düşünmekte herhalde bilemem ,yarışlarda pek artık risk almıyor,evlilik demek bir bisiklet yarışcısı için olayın bitmesi demektir,ha bilemem tabi avrupadaki durumları evli olanların özel hayatlarını,yalnız şu bi gerçekki bekar adamın kafası özgürdür yarışta bile ,ama evli bi adam çocuğuda var ise risklerden kaçabilirmi ,bu olayın kesin bir psikolojik açıklaması olmalı,evet ,bu forumda evli olanlar var ve onların eşleri eşlerinin çok uzaklara gitmesini istemeyebilirler ,meraktan ölebilirler kocama bi şey olur ise ne olur durumları tabi bu durum gayet doğaldır ve hatta bu konu yüzünden evde çatışma çıkabilir ,özellikle bizim gibi kısa mola anlayışında olup ,tempo yapanların durumları evlilik durumunda ne gibi arazlar doğurur ben tahmin edebiliyorum kısacası bisiklet sporu bekar işidir ,,

13 nisan paris rubeye kilitleneceğiz ...
(link)

evet 13 nisan antreman dedik ama kesin paris- rube için gürsel akay dostumun bisiklet mağazasında yarışı seyredeceğim fabian bakalım var olacakmı,?????????

bilirim abi ama hala canavar gibi cavendish geçen gün yine finiste bi siprinte kalktı deli gibi basıyor aldı etabı tam benim tarzım adam ya evlilik yaramış bence :) ama tabi diğer konularda haklısın abi bu adamların işi bu zaten evlenselerde yola devam ediyolar tabi ki daha kontrollü oluyorlar piskolojik olarak.
Açıkçası şuan planlar evliliğe gidiyor lakin zaman göstericek hayırlısı bakalımm. Kendime kızdığım bir nokta var ki keşke daha önceleri başlamış olsa idim bu spora kesinlikle evlilik planları yapmaz idim bundan eminim bisiklet benim için geçekten büyük özgürlük ne diyelim her işte bi hayır vardır :)

Descriptive Forecast Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 12°C. Rüzgâr GGB ve değişken.

Pazar gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 10°C. Rüzgâr G, 10 - 15 km/saat.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 812 | 812 | 812 | 8
Rüzgar5 km/h KB5 km/h BGB5 km/h DGD5 km/h Güney

evet rüzgar önemsiz, saat 08.30 dudullu 60 km non stop pedal ,,,

(link)

63 fahrenheit= 17 derece imiş yeni öğrendim :) bu pazar pişeceğiz

(link)

Mar 23

Mild with some brightening

@Kudret Kurtcebe

Pişelim yaw atalım şu enerjiyi artık paslandık akşam işten eve gelirken bike ile uçucaktım :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Geri