Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

@Sefa.

evet yarın gürsel dostumun açılışında olacağım saat 13.00 de bostancı deniz otobüs terminali önünde buluşacağız erkan ile ,,

@Muzaffer K.

23 martta bakacağız etaba ,,,

(link)

Scudo
(link)

Mar 23

Plenty of sunshine

mart 23 ,,hava iyi şimdilik,

etap ,,

(link)

saat 08.30 dudullu,,

hazırlık antremanı,,

kartepe hazırlık antreman serileri başlıyor,,
1300 rakım 100 km üzerine 16 km tırmanış eğim 7 tek düz yol yok cehennemin adı kartepe ,,,

dudullu -teke köyü 60 km non stop pedal
6 adet şile rampası durmak yasak
kömürlük köyü kervansaray köyü bıçkıdereden oruçoğlunun ölüm rampalarında durmak yasak darlık köyüne sağdan girmeden direk teke istikametine ,
ve tırmanışlar akabinde inişler ,,tekede mola ,,
serbest sürüş ,
çengilli köyü -kargalı köyü -değirmen çayırı köyü -yağcılar-mollafenari-balçık -viaport -aydos -kartal yakacıktan kayış dağı,,ideal tepeye iniş..

(link)

144 artı sabahtan 9 km bana yazar etabın toplamı 153 km

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi bahtiyar abiye haber edeyim bakalım gelecekmi

@Muzaffer K.

bu gün özel bi gün oldu ,,evet bayağı popüler olmuşuz herkes bizden bahsediyor idi bu gün
,kartepe fatihleri olarak evet erkan bu iş bizim işimiz biliyorsun herkesin harcı değil ..evet senden sonra bayağı tebrikler aldım kartepe konusunda ,,
bu arada akülü bisikletin bile kartepe etabında fayda etmediğini anladık valla harbiden işimiz zor idi bizim geçen sene,
ama alnımızın akı ile çıktık ,zirveyi bu sefer dağıtacaksın erkan ,,

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1920554_668110213234773_1552134836_n.jpg

aynen gıant ama iki yaprak sistem 50-34 ve de kartepe bisikleti bu işte ,,

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1964968_668110253234769_22461493_n.jpg

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/1173881_668110293234765_2024320203_n.jpg

erkan sana yakıştı evet azıcık 5000 kağıt karbon gıant ,,ama sana bi büyüğü olur ,,

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/10003902_668110336568094_1871275337_n.jpg

fıstık muhabbeti hava bu gün çok iyi idi ama söz verdik dostumuza açılışa gittik ,,

@Muzaffer K.

muzaffer saat 02.27 de uyanık olma durumu sana yaramaz erken yatıp kalkacan öyle demedikmi ,
evet hazır ol bakalım 23 marta ,aksilik olurda kartepe gününe gelemez isen en azından kartepe antremanlarında var olursun ,
biliyorsun bu iş zor ve bu topiği bitireceğiz az kaldı ,sonra yaz etapları topiği gelecek ,haziran temmuz ve ağustos ve eylül aylarında pek tempolu sürüşler olmayacak bunun nedeni aşırı su kaybı ,kış sezonu topiği ise ekimden başlayacak ta mart sonuna kadar gidecek ,,,,,,,,

[h=3](link) [h=4]Mar 23 Clearing and colder

23 mart etaba hazır olalım ,,60 km non stop pedal dudullu teke ,,kartepe antremanları ,,,

[h=3](link) [h=4]Apr 26 Mostly cloudy with showers

26 nisan ct yağmur evet 10 mayısa odaklandık ct günü ,,

@Muzaffer K.
Para olsa aynen alırdım bisiklet kuş gibi valla rampaların anasını ağlatırdım bu bisikletle hafif tek sevmediğim yanı kabloların dışardan geçmesi

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Erkan Közen

erkan bi büyük olur sana o kadro tam benlik bana göre ,,yalnız sadece kartepede işe yarar ,ama tavşanlıya cyclo cross girer o da 4000 lira idi onuda sana göstermiş idim resmini çekmeyi unuttuk ,evet cannondale cyclo cross bisiklet ,,,

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1920554_668110213234773_1552134836_n.jpg

tam benlik ,,yalnız 5000 kağıt para ,,değmez bi kartepe için bu parayı vermeye, 50-34 sistem, ayrıca yazık bu bisiklete tavşanlıda dağılır bu,
teller dışardan geçiyor evet bende sevmedim o anlayışı,
daha doğrusu kadro içinden geçse 10 numara olacak idi o vakitte bisiklet fiatı artar,,

havalar ısınmaya başladı kondisyon yapmaya başlıyorum hedefim kartepe olacak

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@bahtiyar közen

valla bahtiyar durumun aynen vahim çok gerilerde kaldın kartepe için ise bence erken ,önce 23 martta etapta ne yapacaksın ona bakacağım durumunu irdeleyeceğim şu an sen hazır değilsin 60 km non stop basılacak ,

(link)

etap bu bahtiyar

@Erkan Közen

erkan ,görünen köy kılavuz istemez önce yukardaki etabta nasıl var olacak çünki 60 km boyunca pedal kesmeyeceğiz ya yapar ya da yapamaz ,biliyorsun acımasız bi anlayışımız var bizim,
biz geride kalanları asla beklemeyiz beni bekleyen olur ise ehliyetini alırım ,
dudullu çıkış ve teke köyü tam 60 km yalnız km 'yi sen sıfırla
darlık köyden teke köyü mesafesini bilmiyoruz goggle da göstermiyor bu yolu ,,,
bu arada 22 mart akşamı kuzu kıymalı patates yemeği götüreceğiz 5 tabak ,,,

antremanlara gelmeyen aynen kartepede ölür,,,
isteyen katılır antremanlara ,serbest kartepe etabı ,kendine güvenenler gelecek ve antremanda durumlarını herkes irdeleyecek ,sinan -muzaffer -kerim durumunuzu aynen antremanlar belirleyecektir,,,

Antreman olmaz ise olmaz tabi kudret abi, ama ben bir tırmanıcı olarak zirveyi her türlü görücem inş :)

• Beğen
@Kerim A.

kerim sen yeterki saat 04.30 da 10 mayıs ct günü hazır ol
evet bu aralar artık yoğun olacağım öğle sonrası dükkan akşam stüdyo çalışmaları ,pazarda etabtayız ,,

[h=3](link) [h=4]Mar 23 Decreasing clouds and cooler

evet saat 08.30 kartepe antreman çalışması bizi bekler
etap ,,

(link)

dudullu- teke 60 km non stop pedal baba gibi rampa oruçoğlu köyünde,,

@Kudret Kurtcebe

10 Mayıs hava iyi olsun yeter ki abi 4:30 da her türlü gelirim kartepe aşkı için :)

• Beğen
Geri