Scudo Sports

''sözün bittiği yer -bıçkıdere-''

@Kudret Kurtcebe

Seni Kartepe tatmin eder bıckıdere kartepeden önceydi, geldi gecti. Kartepe değişmeyen hedef...

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Scudo
@mehmetsunu

Varmı forumdan, kartepeye sor bakalım,100 km sonra 15 km rampa çıkacak babayiğit

Biz bu işleri 18 kez yaptık,,,,,,,

Yemezler sunu ,bütün kış yatan ölüm fermanını verir orada kartepe demek ölüm demek

Adımız istanbulda kartepe fatihi oldu,tanımadığım insanlar bana kartepe fatihi diyor,,,,,

Bu işi bu forumda ilk kez ben başlattım sene 2009...10 MAYIS,,,,,,,

Geriye dönük 1 tane resim yok arkadaş hepsi silinmiş

Burdan bisiklet federasyonuna çağrı 100 km sonra 15 km eğim otel bitiş tırmanış suadiye,hadi bakalım salcano görelim seni ,60 katagoride rakipleri çok merak ediyorum kimler başarır diye Rınat akmetbekov,mustafa sevinçel,yüksel kılıç sadi noyan recep tatlicilar al sana 5 kişi koca türkiyeden 10 kişi bile çıkmaz sunu kardaş,,,,,:eek:

@Kudret Kurtcebe
Kartepeye hep mtb ile gittin simdi altinda 7.5 kg luk kısrak var. Bir kez daha kartepe...

@mehmetsunu

Gene unuttun çünki geriye bakmiyorsun,Giant tcr oteli aldı,,,

(link)

19 'uncu sefer olmayacak dedim ama sonra öğrendimki o gün düğün varmış o yüzden suadiye eğimi araç açısından fazla idi,,19'uncu seferi açarım ama gelen olmaz ,daha doğrusu 218 km 'ye hazır olan forumdan çıkmaz

Bir kartepe daha yapsan, millet 60 yaşinda kudret kurtcebe bu işi yapıyorda bize ne oluyor bizde yapabiliriz dese.

@mehmetsunu

Ben varım, bri kaç kere dedim. Kudret abi 60 yaşında. ayıp ayıp kendinden utan, o yapıyorsa ben de yaparım dedim. Sonra bak karikatür anlatıyor ne oldu.

bu öyle her delikanlının harcı değil. Helal olsun.

11376060_454635958027851_1771108290_n.jpg

@mehmetsunu

Bakalım rağbet olur ise düşünürumde şu anda bu forumdan hiç kimsenin hazır olduğunu zannetmiyorum hazır olan var ise gidilir,bütün kış yatmamış ve 100 artilarda ter dökmüş kişiler hazır sayılır tabi disiplin aynen gidişte 39 km non stop olacak,45 dakika feribot topcular suadiye merkez cami 58 km iki mola kısa süreli,15 km eğime geliş 5 dakika mola,tırmanış 5-6 mola kısa süre,zirvede 1300 rakımda 10 dakika mola,45 dakikada aynı yerden inmiş idim, yemek yok,indikten sonra mola yok,72 km yalovaya dönüş esnasında en az 3 mola kısa süreli,işkembe çorba saatın durumuna göre altinovada içilir,bu disiplin anlayışı zordur hazır olan bu forumda yoktur ,benden söylemesi ,bizim ekibin kartepe anlayışı bu idi,

@mehmetsunu

Biliyorsun ne demiştik,kartepe bisiklet takım formasına hak kazanmak için önce ıstanbul kartepe istanbul yapılacak idi,toplamı 218 km bir günde,kimler başardı erkan kőzen,bahtiyar kőzen,korcan ve furkan ne günlerdi güzel anılardı ama zorlu anılardı

@Kudret Kurtcebe
Tamam ben gelirsem çıkarmısın oradanda durmadan @mariokaldato ugrar bir gecede onun misafiri oluruz. Ne diyorsun...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kudret Kurtcebe
Neden ki o...

@mehmetsunu

Yav kardaş sen atla otobüse önce bana gel,sonra bak melih doğru diyor,burdan bir daha otobüs ile izmit dönüş otobüs ile ıstanbul dünyanın parası gider tabi senden gider,
,218 km bana 50 liraya patlıyordu ama 12 saat sele üstu,45 dakika feribot dönüş yalova feribot gene 45 dakika,diğer alternatif ,bir kere bana gelirsin ertesi güne 218 km gidebilirmisin onu bilemem doğrusu,birde bunun dönüşü var unut sen bu işi,istanbulda evin olsa idi iş kolaydı

@Kudret Kurtcebe
Bak simdi olay su sekilde gelişecek, daha onceden randevulasacağız, ben bir gün önceden gelip sende yatacağım, sonra sabah 4 gibi yola cıkacağız, hedef kartepe, kartepeyi çıktıktan sonra iniş hedef bursa @mariokaldato nun malikanesi. Nasil ama...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Melih Çolak

Şöyle yapalım melih,tek gelecem ama sana cepten ulaşırım,tabi ilk gördüğüm bi cepli vatandaştan,buluşma yeri ve saati aynen 11.30 ,ora suadiye merkez cami ,nitekim bizim gölcüklü iskenderde gelebilir belki,ıskender suadiye merkez caminin ordaki çeşmeyi biliyor,suadiye çıkış daha az araç demek,iniş gene suadiye maşukiyeden araç çok,aynen yalovaya ziplamak durumunda olurum

@mehmetsunu

Valla bu işi başarabileceğini zannetmiyorum sunu,
Baştan söyleyeyim ,beklemem seni, basar giderim,kurtlara yem olursun ,:islik:sonra hem beni evine misafir etti, arkasındanda bastı gitti dersin,:D

@Kudret Kurtcebe

Hahaha dünyanın en kısa espirisi. Anadolu parsına yetisebileceğine aklin kesiyorsa sana iyi şanslar dilerim kudret abi.

@mehmetsunu

Kendi katagorinde kürsü gördünüzmü sunu kardaş,
Ya da 53 km 'yi durmadan ortalama kaç ile aldınız,?:):):)
33.4 ortalama sunu
60 mastır şampiyonu benim hatırlatırım
Aldırma elime sopayı
Çalıştığın yok yattın bütün kış,
:D:D:D:D

Gran fondo yarışlarında görecem seni tepemi attırma,:islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::D:D:D

Geri