Scudo Sports

''sözün bittiği yer -bıçkıdere-''

kudret abi bugün hava güzel görünüyor,sen şimdi turlamışsındır ben öğlene kadar çalışıyorum yarın görüşmek üzere hava iyi olursa

Scudo
günaydın semir bahtiyar ve erkan,,,,güneş güzel karşıladı bu gün hava az bulutlu ideal biisklet günü ,yarın hava böyle olduğu vakit saat 08.30 da bostancıdan hareket semir gelirse iyi olur çünki buluşma yeri bahtiyar ve erkan ile dudullu kavşakta olacak bahtiyar biliyor orayı boşu boşuna 10 km gelmeyin bahtiyar çünki gene aynı yolu gideceksiniz ,size güç lazım ,,şimdi bir yıl ara verdiği için semir onun partneri benim gerçi semir bir yıl arada verse gene bu yolu alacak ama tempoyu hızlı tutarsak baştan iyi olmayacak her ihtimali göz önüne alarak normal bi tempo yapmamız lazım ama genede karanlığa kalmayalım 11.00 de bıçkıderede olma durumu en geç ,orda yarım saat mola, sonra dönüş 11.30 dan 16.00 'a ya kadar 88 km yi teperiz deviririz ...evet dapoet alper 6 ay boşladı polinez 110 km de ilk baştan tempoyu 35 lerde götüren alperi uyardım çünki arkada bi arkadaş vardı o çok geride kalmıştı üstelik yolu bilmiyordu ben ne kadar söylesemde insanlar geliyor çünki olayın ne olduğunu bilmiyor kendi performansını bilmiyor acı bi şekilde sahada görüyor ve öğreniyor,nitekim tempoyu yavaşlat dedim dapoet alpere sonunda beykoza geldik ordan riva yoluna çıkıldı ama dapoet alper arkada kaldı bu sefer bekledik baktımki zor gidiyor evet önce yüklendi sonra riva yolunda bitti yükleme yapınca tükendi alper ,,bana sahada 6 ay boşladığını söyledi evet bu durumları yazıyorumki herkez olayların ne olduğunu görsün burda beylik laflar etmem herkez beni bilir,,,evet şimdi aynı şeklde hava yarın iyi olursa
semiri kollayacağım onun için baştan haldır huldur gitmek yok en az 45 dakika ısınma periyodu olacak nitekim bostancıdan sonra gelen ilk rampa yavaş alınacak bi anda hız yok ısınma var ,,,daha önce bıçkıdere turunda bi arkadaş buraya mesaj atmadan sahadan bende geleyimmi dedi bende gelin dedim ama sürat yapacağız dedim yolu bilmiyorsanız arkada kaybolursunuz dedim arkadaş koşulları kabul etti ama sonra bi daha onu göremedim insanlar heves ediyor heves etmeden önce bisiklet foruma gelecekler benim antremanlarıma dahil olacaklar ve nerelerde pedal bastığımızı tam olarak bilecekler,,semir bilir nasıl çalıştığımızı rüzgara karşı şile rampalarında,,,,

@bahtiyar közen

evet bahtiyar biraz turlama olayı şu anda yeşil bisikletteyim aksesualara bakıyorum,,,,,

@Erkan Közen

evet gerçi şile değil kömürlük girişi yani yarı şile şimdi erkan biliyorsun bu tam ring olayı en ideal çalışma yeri.......evet akşam saat 20.00 de kesin hava durumu yazacağım ,,,,

Details for Sunday, November 27, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Mainly cloudy and chilly with a passing shower

High Temperature
7°C

RealFeel®
7°C

Winds
NNE 8

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0.51

Amount of Rain
0.51

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/36_int.jpg
Turning out clear

Low Temperature
7°C

RealFeel®
6°C

Winds
ESE 5

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

bir saat yağmurda erimeyiz 0.51 çiseleme tarzı yağmur evet gerçi yerler ıslak olacak kontrollü inişler silik teker var bende erkanda yol biz dikkat edeceğiz yarın, evet görüşler beyler saat 08.30 hareket bostancı dudulludan bizi bekleyen erkanı ve bahtiyarı alıp durmadan devam 11.00 de ulaşmaca bıçkıdere ama en iyi skor saat 10.00 da bıçkıderede olmamız arkadaşlar ,,,,,,,,,,,,,,,yağmurun süresine bakacağım sabaha bi daha bakarım süre çok olursa iptal saat 05.00 de kalkacağım arkadaşlar foruma bakın derim saat 06.00 da ,,,evden saat 08.00 de çıkacağım sabah ayazına karşı tedbirliyiz ,,,artı kahvaltı yapın bir saat öncesinden ,,,,

aşağıda saat saat yağmur durumu, saat tam birde yağmur var ve bi saat, dönüşte göçbeyli köyüne gelirken yakalanacağız yağmura tahminen,, ama bu yağmur çiseleme ormanlık alanlardan uzakta olacağız yüksek yerler ve ormanlık alanlar ile işimiz yok ,,,

(link)

takipteyim kudret abi

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi umarım yavaşlatmam ben sizi :p Bu arada taşındım Abi ben, Dudullu'ya daha yakınım. Nerede buluşulacaksa ben de oraya geleyim ;)

@bahtiyar közen

semir bu gün malzeme alacaktı bi aksilik olmaz ise gelecek semir ,,eğer gelmez ise bahtiyar saat 09.00 da tam dudullu kavşakta olun ben 45 dakikada gelirim ,,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi termal içlik, tayt, pantolon + kar maskesi tamam, bisikletin bakımı tamam, bana sadece Dudullu'da nerede buluşulacağını söyleyin ben tam saatinde dikilirim orda ;)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@semir karabulut

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/254218_216488031717112_100000677512973_691660_4066501_n.jpg

semir buluşma yeri bahtiyara cebi ver derim ben tam evden saat 08.00 de çıkarak 08.45 de dudullu kavşakta olacağım yarım saat daha erken çıkmak bizim lehimize ,,,
evet saat 08.45 de ordayım,,yukardaki buluşma yerinde,,

@Kudret Kurtcebe

8:30'da oradayım o zaman. Bu arada benim telefon numaram 05558277238, Bahtiyar arkadaşım da verirse numarasını bi aksilik çıkması durumunda haberleşebiliriz.

• Beğen
evet bize 160 km lik bi yorgunluk verecek bu tur için herkeze başarılar dilerim ekip iyi herkez iyi ve deneyimli erkan bahtiyar bu yolu daha önce gittiler semir ile zati şile yollarda piştik evet ekip gayet iyi ve anadolu yaka bu kadro aslında kadroda ozan ve mehmet ve bugsbunny -ogün,ve çağatay bey olsa idi çok iyi olurdu anadolu yaka tam tekmil giderdik evet avrupa yakadan sağlam dostların olmaması üzücü özellikle ekrem ve adem dualı ve alper benli ama gerekçeleri makul çünki erken kalkmaları lazım sabahın ayazına maruz kalacaklar ve ekipmanları yok en kısa zamanda bence tamamlasınlar bu kış 160 km lik bıçkıdere daha olacak ,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi ben biliyorum o yolları, sağlam rampalar sonra da sağlam yokuşlar var :) Ayrıca araba da geçmiyor pek, hatta neredeyse hiç geçmiyor ;)

• Beğen
@semir karabulut

o.k semir sen ,bahtiyar ve erkan aynı yerde ben 10 km basarak çok hızlı geleceğim,,,,sizleri bekletmeyeyim 08.00 de evden çıkarak bostancıdan katılan yok zati erenköyden çok kestirmeden bostancı sanayinden geliyorum ,,,özelden bahtiyara attım senin ceb no 'sunu bende cep hak getire,,,

:D :D :D :D

@Erkan Közen

son durum, sen bahtiyar ve semir saat 08.30 da dudullu kavşakta olun ben tek geleceğim fazla bekletmem sizi kesin gidiyoruz yarın, harita yukarda,,,

Geri