Scudo Sports

İnceleme Soulrider No:94

Scudo
Bir güzel günlerde kullan da benden olsun. Bu kadroyu hazırlık aşamasında da defalarca görmüş biri olarak şunu da belirtmeliyim, ilk fotoğrafta olan diğer kobay da benim efem... Yakın zamanda kendi konumu da forumda paylaşmayı düşünüyorum. Renginden detaylarına kadar harika bir bisiklet...

ilk fotoğrafta olan diğer kobay da benim efem... Yakın zamanda kendi konumu da forumda paylaşmayı düşünüyorum.
Forumun gözlerini bayram ettirecek zaten Soulrider No:95 :) Alet fena oldu :harika:
Özele geliyorum (Hafta sonu bir fotoğraf çekimi yapalım)

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kadro set olarak ağırlığını merak ettim ne kadar acaba?

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çelik malzeme ile alüminyum kadro seviyesi ağırlık yakalamak büyük başarı. Konfor artışı da cabası. Özendim açıkçası

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bitirdin bizi beee, resmen bitirdin :D

hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın. Allah kaza bela, dert tasa vermeden keyifle binin inşallah.

bir insanın hayallerine kavuştuğunu görmek çok güzel. benim de içim kıpır kıpır oldu.

ayrıca böyle bir bisiklet markası olduğunu da öğrenmiş oldum :D

Güle güle kullanın çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
güzel renk uyumu lakin bayan bisikletine daha çok giderdi renkler.
berk bizi engellemiş sanırım :huhuu::p

Son düzenleme:
Merhabalar, baştan sona keyifle okudum bisikletiniz çok güzel olmuş bende uzun zamandır araştırıyorum kendime bir tur kadrosu (profilimdekinin titanyumu) yaptırmayı planlıyordum bu konu çok faydalı oldu paylaşımınız için teşekkür ederim

• Beğen
Zaten büyük bir tutkuyla bisikletlerimize bağlıyken üstüne o bisiklet sizin için tasarlanmışsa yaşadığın duyguları tahmin bile edemiyorum. Ve sıfırdan oluşumunu görmek, tanık olmak müthiş bir his olmalı. Instagramdan yazmıştım burada da yineleyeyim kazasız, belasız km'ler geçirin. Her şeyiyle çok özel ve çok güzel olmuş.

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun tekerine taş değmesin, kazasız belasız bol sürmüşler dilerim. Yine çok güzel bir sunum yapmışsınız bize :). Elinize sağlık.

• Beğen
el emeğinin ve estetiğin mükemmel uyumu diyor ve hayırlı olmasını diliyorum.keşke benim olsa :naslyni:

• Beğen
Renk seçimi harika. Iyı günlerde kazasız belasız kullanın. Maliyet ne oldu sakıncası yoksa?

@BerkEvren o kadar paylaşılan fotoğraf, o kadar antrenman, yapılan o kadar araştırma ve o kadar sürüş... Bisiklet sanırım başlangıcından sonuna kadar hayallere yapılan güzel bir yolculuk ve bu yolculuğun bir sapağında hep bu tür bir yol arkadaşı var çoğu bisikletlinin zihninde. Yazınızı okurken kelimelere yansıyan heyecanınız ve bisikletinizin renkleri aklıma "Little Miss Sunshine" filmini getirdi. Umarım yeni yol arkadaşınız Soulrider 94, benim nazarımda "Sunshine" sizin yolunuzu aydınlatır, kazasız belasız sürüşler diliyorum, tekerinize taş değmesin.

Renk seçimi harika. Iyı günlerde kazasız belasız kullanın. Maliyet ne oldu sakıncası yoksa?
Teşekkürler. Güncel fiyatlarla toplanırsa kadro set dışında 6500 liraya yakın harcama çıkar (Vergilerle birlikte)
Ben parçaları zaman içinde topladım kadro set dışında 4000 lira gibi bir masraf yapmış oldum. (Sabır ve şansın mükemmel uyumu.. Güzel fırsatlar denk getirdim)

@BerkEvren o kadar paylaşılan fotoğraf, o kadar antrenman, yapılan o kadar araştırma ve o kadar sürüş... Bisiklet sanırım başlangıcından sonuna kadar hayallere yapılan güzel bir yolculuk ve bu yolculuğun bir sapağında hep bu tür bir yol arkadaşı var çoğu bisikletlinin zihninde. Yazınızı okurken kelimelere yansıyan heyecanınız ve bisikletinizin renkleri aklıma "Little Miss Sunshine" filmini getirdi. Umarım yeni yol arkadaşınız Soulrider 94, benim nazarımda "Sunshine" sizin yolunuzu aydınlatır, kazasız belasız sürüşler diliyorum, tekerinize taş değmesin.
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Cidden hislere tercüman bir açıklama olmuş bu :) Hayallere yapılan bir yolculuk deyimi tam olarak durumun özeti. Özellikle de işin sonunda hayal ettiğim sürüş karakterini bulmuş olması apayrı bir keyif.

Geri