Scudo Sports

Sorunsuz alış-veriş yapanlara teşekkürlerimiz...

Jant seti icin Yasin KUKUR'a,
Hidrolik fren seti icin Derya KORMAN'a,
Ön aktarıcı icin Deniz KALDIRIMCI'ya iyi niyeti ve dürüstlüklerinden dolayı teşekkür ederim

Scudo
Fethi Aktunç Deore Xt cs-m760 Ruble satın aldım.
Çağatay TURHAN Deore xt 770 vites kolu ve xt cs-m770 ruble satın aldım.

Sorunsuz bi alışverişti teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
Savaş Kahraman
Serkan Caz
Sorunsuz olarak alışveriş yaptığımız için teşekkür ediyorum.
Ürünler çok güzel paketlenmiş.

Kilometre saati aldığım bdurukan'a teşekkür ederim.

(Hayır birde fazladan pil koyupta neden bizi eziyorsun ki:in:)

Sunding kablolu kilometre saati aldığım Erdal YILMAZ'a teşekkür ediyorum. İlgili, nezaketten ödün vermeyen bir arkadaşımız.

SR Suntour XCM V3 gidondan kilitlemeli maşa, Deore ön aktarıcı, Deore Zincir, Deore Ruble ve Scott Kask aldığım Ali abime parçaların tam dediği gibi çıkması, özenli bir şekilde paketlenmesi, sattıktan sonra da konu ile ilgilenmesinden dolayı çok teşekkür ederim. :)

@İbrahim KILIÇ

sram x9 set icin Miraç AKSEL'eteşekkür ederim

@Hasan Kılınç

hidrolik fren aldığım Ali abime tekrar teşekkür ederim. Ürünleri anında istediğim şekilde kargoya verdi.

Sorunsuz alış verişti, çok yardımcı oldunuz, çok sağlam paketlemişsiniz, ürünler de iyiydi, çok teşekkür ederim :)

@EmrahYILMAZ
Rica ederim, ben teşekkür ederim, güle güle kullanın. :)

iki taraf içinde hızlı bir alışveriş oldu (ödeme-gönderme). 5 dakika paketi açmaya uğraşacak kadar güzel paketlenmiş temiz bir ürün. Başka alışverişlerde görümek üzere 'ALİ' bey.

Kartal Erdoğan adlı üye ile sorunsuz alışveriş gerçekleşmiştir ürün bahsettiği gibi idi mesajları yanıtsız bırakmadı kendisine teşekkürler

https://www.bisikletforum.com/member.php?u=57795

Ali bey'e bisikletforum aracılığı ile teşekkür ederim,güvenilir bir forumcu,kendisine terettütsüz güvenebilirsiniz,

Ali bey'den Sigma Quadro X aldım çok memnun oldum,teşekkürler bisikletforum ve teşekkürler Ali bey

iyi akşamlar..

Blackburn km saati aldıgım İlker Türker beye teşekkür ediyorum..ürün bahsedildiği gibiydi, ve temiz bir alışveriş oldu..

sigma 1609 sts km saati satışı sorunsuz bi şekilde elime ulaştı. Ürünün temizliği ve satıcının ilgisi için teşekkürler.

Bülent ÖZER abimize, tertemiz ürün, güler yüz ve sağlam alışveriş için teşekkür ederim.

Murat Uluoğlu sigma quadro x ve cubereider 2 aldım ürünler gayet temiz ve itina ile kargoya hazırlamış kendisine teşekkür ederim.

ALİ adlı üyeden güzelce paketlenmiş göbek hediyeli shimano aynakol aldım ürün sorunsuzdu kendisi ilgili idi kendisine teşekkür ederim

Geri