Scudo Sports

Sorunsuz alış-veriş yapanlara teşekkürlerimiz...

Cüneyt Günay
(ibo89)Halil İbrahim Küçükdoğan
Atagün Elma
Ercan Saygılı
İlker Türker

Sorunsuz alışveriş için teşekkürü borç bilirim;)

• Beğen
Tepkiler: ilkerturker
Scudo
İsa(isaalp) abime bir kez daha teşekürü borç bilirim her şey için tesekür ederim...

@eray akyol

Memnun olmak ne kelime, tekrar teşekkürler. Allah'a emanet olun

• Beğen
Tepkiler: eray akyol
Aldığım hızlı kargolar ve sorunsuz alışverişler için > Talha Yavuz , Emre Nakipoğlu , İlyas Şanlı , Fatih Ertörün , Barış AkaNışkan ve Hakim Arslan'a teşekkürlerimi sunuyorum..

Almış bulunduğum formadan tatmin oluşum, hızlı ve sorunsuz gönderi, ilgili oluşu ve satışlarının hakkını verdiğinden ötürü Ultegrax - Fatih Ertörün'e teşekkür ederim.

İyi paketleme, uygun fiyat ve hızlı kargo için;

Ali Hekimoğlu
Murat Orego
Mehmet Levent
ve Murat Peker'e teşekkür ederim.

İyi paketleme, uygun fiyat ve hızlı kargo için;

Ali Hekimoğlu
Murat Orego
Mehmet Levent
ve Murat Peker'e teşekkür ederim.

Halil İbrahim Atak ( atakİbrahim) ve Ali Erturan' a teşekkürler. Parçalar beklediğimden de temizdi, sıfırdan farksız, ayrıca çok ilgilendi dostlarımız. Sağolsunlar.

@akifberkant

Ne demek abim, asıl ben teşekkür ederim.
İyi günlerde kullanman dileğiyle.

Selamlar ;)

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
Forum aracılığıyla da olsa ,kendi memleketimden alışveriş yaptıklarımı yazmayayım dedim. :)Bu nedenle listem kısa.

oguzcigsar(Oğuz Çığşar)
Fatih Ertörün(Bir arkadaş tavsiyesi ve aracılığıyla)
Deniz Gökhan Tezcan
günay(Günay Aktaş).(Yine bir arkadaş tavsiyesiyle)
Halil Emre Özlü
Mehmet Levent

Teşekkürler

Almış bulunduğum formanın küçük gelmesiyle arayıp sorunsuz bir şekilde bir büyük boyu ile tekrar değişim yapmasından dolayı, hızlı ve sorunsuz gönderi, ilgili oluşu ve satışlarının hakkını verdiğinden ötürü Ultegrax - Fatih Ertörün'e teşekkür ederim

@Batuhan Keleş

Çok teşekkürler.

Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Batuhan Keleş ve Kartal Erdoğan arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunarım.Hem ilgili hem kibar ,hem de dürüst olmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.:)

Axon maşa satın alırken uygun fiyat,hızlı kargo ve sorduğum onca soruya sabırla cevap veren '' Özgür Demirci '' arkadaşıma ilanda da teşekkür etmiştim ama buradan da bir kez daha teşekkür edeyim :)

Hassasiyeti ve ticari değerlerinden dolayı 'KIVANC YILMAZTURK' abime çok teşekkür ederim. Kendisinden aldığım lastiklerden sonuna kadar memnunum... Tekrardan teşekkür ederim kendisine :)

Geri