Scudo Sports

Sorunsuz alış-veriş yapanlara teşekkürlerimiz...

@Yasin Kukur

Bu yazıyı aradan 1 yıl geçtikten sonra görebilme gafletine düştüğüm için özür diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
Scudo
"İlyas Şanlı" ile yaptığım sorunsuz alış-veriş ve gösterdiği ilgi alakadan dolayı tekrar buradan da teşekkür eder alış-verişimizin daimi olmasını dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
bu forumda aldığım en hızlı kargolar için "İlyas Şanlı'ya bende teşekkür etmek isterim .. :)

• Beğen
Niyazi ALTUN beye sorunsuz alışveriş için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok ilgili :). Forumda böyle iyi insanların olması insanı daha çok bağlıyor kendine :).

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
Hızlı kargo ve özenli ilgisi için Erden SAĞBİLİ'ye ;
Ayrıca cevapları ve karşı tarafı düşünür nitelikte satış yapan İlyas ŞANLI isimli arkadaşlara teşekkür ederim.Forumumuz ve dostluğumuz böyle ilgili olundukça daha ileri seviyelere ulaşacaktır.

• Beğen
@mustafa şükrü yıldırım

Bende çok teşekkür ederim.Kalpler birdir herzaman Mustafa bey , bende kendime nasıl davranılmasını istiyor isem insanlarada o şekilde davranmaya hizmette kusur etmemeye ve ilgili olmaya gayret gösteriyorum.Memnuniyet ve yüzlerde bir nebze olsun tebessüm ve mutluluk bırakabildim ise ne mutlu diyorum.
Başka alışverişlerde, paylaşımlarda, yardımlaşmalarda görüşmek üzere.Esen kalın, sevgi ve saygılarımı sunarım.

alıs veriş yaptıgım tüm üyelere tesekürler

1 yasin tütüncü
2 ugur günes
3 muzaffer yılmaz
4 ersah hancer
5 emirhan karasu
6 atakibrahim (extra memmunum)
1-2 tane daha varda aklıma gelmiyor

tüm üyelere tesekürler

• Beğen
Tepkiler: atakibrahim
Böyle bir başlık olduğundan haberim yoktu :) bende memnun kaldığım sorunsuz alışveriş yapmış olduğum
1-Güney Tuncer (Mavic crossride jant seti)
2-Günay Aktaş (Epicon maşa,Schwalbe Rocket Ron lastik çifti)
3-Deniz Gökhan Tezcan (Fi'zi:k wing flex Nisenesport sele)
arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu alışverişlerimde Deniz arkadaşıma ayrı bir teşekkür ediyorum çok yardımcı oldu.

Rica ederim. Sizinle alışveriş yapmakta çok güzeldi. Bir sonraki alışverişe görüşmek dileğiyle.

inş en kısa zamanda olur

Fatih Ertörün
Hakim Arslan
Serkan Hilal
Taner abi (kayseri)
Tolga Tuncel
Soner''

tekrardan sonsuz teşekkür ederim

Teşekkürler Fatih Ertörün !

@mustafa-38

ayrıca

sungur çagırgan
isaalp
mevlüt yalcınkaya

cok tesekürler...

@sadana

ali ben biiskleti sana değil okana satmadımmı :D gerçi sen geldin aldın :D

3 aydır foruma yeni girdim artık nik ile üründe satamıyoruz iyimi :=) ismimi soy ismimi bilen zaten biliyor bir tek farklı isim benim.

Abdullah Gökduru kardeşime yaptığı hızlı ödemeden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Geri