ujur
dağcı
Baymekanik ( Mehmet Abi)
Forumdaki nick'ini tam hatırlayamadım ancak street ile uğraşan bir arkadaş ismi Koray'dı
Bu arkadaşlarla sorunsuz alışveriş yaptığım için çok çok teşekkür ediyorum.
Ama özellikle Ali abimden(sadana) lastik alırken nakit olarak biraz sıkışık olduğum söylediğim için yardımcı olmuştu. Meblağ küçük olsa bile böyle asla unutmayacağım bir iyilik yaptığı için çok teşekkür ediyorum kendisine.
Birde Mehmet Abi ( Baymekanik) kendisinden malzeme aldığımda bana para konusunda yardımcı olmuştu. Bisiklete bir bakıma onun sayesinde başladım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
e peki ben bişey sorucam. bi başka konuda baya tartışılan bi konu vardı. "bi kişinin birden fazla hesabının olması ve kendi sattığı ürünlerin altına çok iyi yorumlar yaparak piyasasını artırması" hatta admin ulaş bu konuda baya ciddiydi. e peki o kişiler belki burda da kendi isimlerini yazarak yine piyasa artırmaya çalışıyosa???
sadece bi sorudur tabi ki yukarıda adı geçen arkadaşların hiçbiri hedef değildir. hatta onların da iyiliği için sorulmuş bi sorudur. sevgi saygı çerçevesinde satış yapan bütün arkadaşlara da tekrar teşekkürler
mystrey of altar........altan kalay
berke öztürkmen
ahmet özgen
efrahim özcan
uğur yılmaz
erdem eryiğit
ultegrax fatih ertörün
adlarını verdiğim kardeşlerimden yaptığım alışverişlerimin hepside son derece medeni ve dürüstlük içersinde gerçekleşti.....buradan tümüne saygı ve sevgilerimi iletir nezdinizde teşekkür ederim kendilerine................
Muhammet Galata arkadaşımı eklemek isterim. kendisinden ürün aldım ürünleri güzel artı ücretini daha sonra gönderme durumum olmasına karşın rumble sini karşılıklı güven karşılığında göndermeside bu devirde taktirlik..
teşekkürler.
Mustafa turhan isimli arkadaşımdanda alışveiş yaptım oda inanılmaz bir hız ile kargoyu göndermiş ve bilgi vermiştir.
Taner Rona'dan aldığım Xt arka aktarıcı ve deore ön aktarıcının temizliğinden ve kargolama aşamasındaki duyarlılıklarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler.
kuzenime aldığım SPECIALIZED FUSE 2 kadroyu, daha ücretini yollamadan muhteşem şekilde paketleyip, adresime teslim olarak kargoya veren EMİRHAN KARASU arkadaşıma içten teşekkürlerimi sunuyorum, umuyorum önümüzdeki günlerde parasını yollayacağım !